Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 21:15   #4 (permalink)
zuzu
DєSєяt_яoSє

zuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

# ^a£e£uyia # asq'm
Rep gücü: 50

Mutluluk yüklenmişti hep hayatımızda masallarım sırtına.Aslı ile Kerem mi? yoksa Leyla ile Mecnun mu? mutluluğun ardındaki kapının anahtarları.Ben kalbimin anahtarını canımı yakacağını bilerek avucuna bıraktım iki damla göz yaşımla.Dönüşü olmayan bir yoldamı bu deli gönül anlamadım.Halimide anlamaz oldu nasılsa mısralarım.Kadermi yazsam, sevdamı yoksa korkak mı bu mısralarımın adını bilemedim.Ezbere okuduğum en güzel şiirsin artık dudaklarımda .Yıllar geçsede unutamayacağım , hayatımın en güzel sayfasına yazdığım kader deyipte boyun büktüğüm bir şiir...
Sonbaharın hüzünlü gölgesindemi kalbinin kapıları.Gecelerce ağladım ben o kapının önünde ,göz yaşımla birlikte kalbimide bıraktım önüne.Ama sen kapattın açmamak üzere sevdamın yüzüne.Yürüdüm kalbinin ıssız yollarında,bana bıraktığın harabe kalbide alıp yanıma.Sana güneş olmadımı bu gönül.Düşsün artık gönlünün gölgesi gönlüme.Söyleyecek sözü de kalmadı yüreğimin sana bendeki bu sevdana.Damla damla aktı gönlüm göz pınarlarımdan .Umutla bekledim ,avuttum gönlümü susturdum kalbimin hıçkırışlarını.Ama anlamadım bu bedene sığdırdığım sevda ateşini ve geriye bıraktığım sen kokan küllerimi...
Yasakmısın, bu bedenin günahımısın sen sevdalım .Al yıllar senin olsun ama bulamassın benim gibi yüreğiyle sana geleni.Sen beni anlamassın be sevdalım.Bırak kalsın sana ve sevdana hasret bu yalnız ve kırık kalp..
Tutuşmuş bir gönlün feryadıdır mısralarımdan dökülen.Yanmış bir kalbin külleridir,sıcaklığınla ısınan bir yüreğin haykırışıdır bu.Dokuna bilseydin gecelerce akıttığım her damlasına seni ve sevdanı sakladığım göz yaşlarıma.Göz yaşlarımda ağlar oldu artık çaresiz sevdam için ağladığıma.Kirpiklerimin ucunda artık sevdanın ağır yükü.Bakıyorsun ama göremiyorsun gözlerimin karanlığındaki sen olan tek ışığı.Emanet bir gülüş saklamıştım gözlerimin masum topraklarına .Bilki düşen her kar tanesi yüreğimdeki çaresiz sevdanın yüzüne dokunan tek sıcaklığıdır.........
zuzu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla