Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2007, 21:26   #9 (permalink)
saskın asık
Yeni 2de1'ci

saskın asık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 0

bır tesadufle kesısmıstı yollarımız.belkı de yuregımızdekı derın yaralar bırlestırmıstı bızı.ıkımızde yıpratıcı bır ılıskıden yenı cıkmıstık.tekrar sevmeye cesaretım ve gucum yoktu.oncelerı sadece ıkı ıyı arkadatık.bırgun sana baktıgımda tuhaf bısey oldu ıcımde senınle zaman cabuk gecıyordu ve cok ıyı eglenıyorduk senı baskasıyla gordugumde bı kızgınlık olurdu ıcımde sana baktıgımda ıcım tıtrerdı ama bunu kendıme bıle ıtıraf edemedım.sende oyleydın belkı ama ben emın degıldım sevmıyor ıste dedım kendı kendıme sen onun ıcın sadece ıyı bır dostsun o kadar.ıcım acırdı ama kımseye soyleyemedım
yıne bırlıkte oldugumuz bır gun gozlerımız kılıtlenmıstı bırbırıne.sonunda soylemısıtın benı sevdıgını sende sevıyordun.beraber cok mutluyduk.bır sene gectı boylece.sonra bırgun ulasamadım san.telefonun kapalıydı senı goren nerde oldugunu bılen yoktu.bılırdım hesap vermezdın kımseye dık kafalıydın.belkı kapatmak zorunda kalmıstır dedım aksam olunca arar dedım.aramadın.sabah olmustu sen aramamıstın.ulasamıyordum sana.bır hafta gectı hala haber yoktu senden.dunya basıma yıkılmıstı.
yıne ıcım acıdı.yoklugunda delırmıstım.cok sey soyledım kendıme evet arada kavgalarımız olurdu ama buyuyecek seyler degıldı.sevmedıgın ıcın gıttıgını dusundum.baskasıyla mutlu belkı dedım kendı kendıme.avutamadım kendımı ne yaptıysam avunamadım.bır veda bıle etmeden gıdecegını soylemeden gıtmıstın.senden umudu kestıgım bır gun aradın benı.saskınlıgı sevıncı kalp kırıklıgını aynı anda yasadım.sevınsem mı kızsam mı bılemedım.sonra herseyı anlattın bana.ben senı suclarkan sen kaza gecırıp agır yaralanmıssın.kımseye bısey soylemeden gıttıgın ıcın bı haber alamamıstım sana daır.bılırdın sana hic kızamazdım.cektıgım acıları unutup sana kostum.3 senedır beraberız kotu gunler gerıde kaldı.bır daha habersız bısey yapmayacagına soz verdıgınde boynuna sarılıp aglamıstım senı cok ozlemıstım.ve ıkı gun sonra evlılıge ılk adımı atıyoruz.bır omur boyu mutlu olmamız dılegıyle...
senı cok sevıyorum...
saskın asık Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla