| Anne TripLerinden ÖrnekLer Bunlar bir kaçı sizde kendinizden örnekler verebilirisiniz A:Yeter artik oglum çok özledik seni gel eve.. .. Ç:Çok mu özlediniz.. A:Evet hadi gel.. Ç:Ya anne bu saatte nasil geleyim..Yarin gelirim.. A:Babana vereyim onla konus.. (Babaya seslenir..) A:Yok baban konusmuyo seninle.. Ç:Tamam anne tamam hemen geliyorum.. A:Bu saattemi gelme.. Ç:Tamam anne tamam gelmiyorum.. A:Gelme bu eve bir daha.. **** Çocuk uzaklarda okudugu için her telefon görüsmesinde.. Ç:Anne..Abim ariyo.. A:Kapat telefonu yazmasin ogluma.. .. Ç:Ya anne sonuçta her iki faturayida sen ödemiyomusun..Ne gerek var.. .. A:Sen o telefonu hemen kapamada bak ben o kablolari sana yediriyo muyum yedirmiyo muyum.. .. **** A:Kaç kere söyliycem oglum su odada sigara içme diye.. .. Ç:Sanane ya zarari sanami.. .. A:Aferin oglum böyle devam et... **** Tam kapiyi açmis disari çikarken anne seslenir.. A:Oglum yemek hazir.. Ç:Hep bir yere giderken hazir oluyo zaten.. A:Çok konusma dökücem simdi tencereyi kafandan assagi.. ..
**** A:Toplama sen hiçbir yeri..Elleme sakin..Ben toplarim arkandan..Bu evde hizmetçiyim zaten ben..Köle sebastianim.. ..Gibi imalar..
**** A:Seni doguracagima tas dogursaydim gibi imalar.. ..
**** A:24 yasina geldin hala odani toplamiyorsun.. Ç:Ama o benim odam yav seni niye bu kadar ilgilendiriyorki.. .. A:Olabilir o oda bu evde degilmi.. ..
**** Kiz süslenip püslenip disari çikacakken anneye fikri sorulur.. K:Nasil olmusum annecigim.. A:Palyaço gibi. Moral bozuk bir sekilde disari çikilir.. **** A:Bu saçlar ne lavaboda.. Ç:Ya dökülüyo iste ben ne yapayim.. A:Birazcik daha sigara iç sen.. Ç:Ya yine sigara içmeme bagladin ya konuyu helal olsun sana... A:Bana ''cahilsin''imasinda bulunuyorsun sanirim.. Gece sen uyurken kesicem o saçlarini bak söylemedi deme.. |