Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2007, 21:09   #1 (permalink)
denizchi
Hırslı 2de1'ci

denizchi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Rep gücü: 19

Herkesi düzeltmeye çalışıp...

imzalarına yazdıkları " Güzel Türkçemizi güzel konuşalım ve yazalım " yazısını kendileri uygulamayıp başkalarının görmesi için Büyük Fontlar kullanarak yazanlardan NEFRET EDİYORUM...

ayrıca , Türkçemizi bu hale getiren , dünyadan bi haber olup akıbetleri belli olmayan ipsiz sapsız gençlerdende NEFRET EDİYORUM...

ayrıca , illa alameti fahrika olan şeyleri giyme takıntısı olan gençlerden de nefret ediyorum....

ve sokak ortrasına tüküren , sümküren , çar çöp atan herkesten de nefret ediyorum..

daha bitmedi kendini sanatçı zanneden ve abidik kubidik şarkılar yapıp gündeme oturanlardan da nefret ediyorum....

ve son söz olarak bu gençlerin böyle yetişmesinden sorumlu olan herkes ve herşeyden nefret ediyorum .

uçmayı seviyorsan düşmeyide bileceksin korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin... Hayatı seyretmek istemiyorsanız sizde etrafınızda bulunan kişilerin kendilerine çeki düzen vermesinde yardımcı olun .....
denizchi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

denizchi için teşekkür edenler 4 kişi.
Angelina@ (16-05-2007), modestus (16-05-2007), SuPeRiSi (16-05-2007), £R$$!İN (16-05-2007)