Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2007, 17:03   #8 (permalink)
Gecem
ηιﻮђt קяเภ¢єรร

Gecem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"G£c£_£$iNTİ$i "
Rep gücü: 67

Sevmek, sevdaya gönül vermek, unutur gibi seviyorum demek, daha az seviyorum demek te değil..Nöbetlerimde yalnızlığa terk edilmekte değil..Sevdiğinde sevgini, ilmek ilmek oya gibi işleyeceksin yüreğine..Gelinlik kızların özenerek işlediği nakışlar gibi, beyaz yumaklı danteller gibi işleyeceksin sevdanı, sevdiğinin üzerini sisli bulutlarla örtmeyeceksin..Asla unutur gibi de sevmeyeceksin..Öyle seveceksin ki, yeri geldiğinde kıyamıyacaksın dokunmaya, incitmektek korkacaksın sevdiğini..Sana gelmiş hüzünler, bana gelsin diyeceksin mertçe..Sevda sözcüğünün bu kadar kolay söylenemeyeceğini bileceksin..Bir zamanlar seni seviyorum derken, sevgin yüreğinde olmadan ona sevdanı söylemiyeceksin..Bu sözcükleri kolay kolay tüketmeyeceksin..Bende artık seni, sensiz sevmeye karar verdim..Artık hayatımda olan sevdanı sensiz yaşayacağım, özlemle dolu olsa da yüreğim, bir gün beni sevmekten vazgeçerse korkusunu taşımadan..Artık bileceğim sevmediğini ve öylece seveceğim seni..Uzaktan uzağa neler yaptığını, neler yaşadığını izleyeceğim..Hayatı ne şekilde yaşadığını ve kimlere sevdalandığını, sana kimlerin dost olduğunu bileceğim..İstediğin gibi seni bir daha yanıma çağırmayacağım..Bu yalnızlıkta günler geçip, ömür bitecek ama her gece sana dualar edeceğim..Bundan sonra iyi olurmuyum bilemiyorum ama hep senden uzaklarda olacağım..Çok uzaklarda..Bütün bunlar yaşanırken sen bir tek dostunu kaybettin ama, ben her şeyimi kaybettim..Son kez sana yüreğim sensiz, yüreğim yaralı, yanımda yoksun ve sevmiyorsun diyorum..Yaşadığım sürece hep aklımda olacak ve bir ömür boyu sana mutluluklar dileyeceğim..Yeni yeni sevdalarla dolu bir hayatta mutluluklar diliyorum sana..Hoşça kal.
(Alıntı)
Gecem Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla