| iLkTin seN, aMa vaZgecTim seNdeN, seVgiNdeN...
iLktin seN, vazGeçemediğiM soL yanımdıN... AŞK'ı da iLk seNde yaşaMışTım, biR karşıLık biLe bekLemedeN... Sonra ne mi oLdu, yiNe yaLnızLık beNim, muTsuzLuk iSe kadeRim oLdu. BeN saNa oLan seVgimiN büyükLüğüNe dayaNaraKtan eLini daHi tuTamıYorduM, ne saC teLine bir doKuNabiLiyorDum ne de gaMzeNe bir öücük konduRabiLiyorDum... İşte beN seNi böyLe caNdaN, gönüLdeN seviYordum ama biTTi ya da biTmesi geReKLiydi...
iLk zamaNLar dayaNamaışTım bu aCıya, kabuLLenememişTim ayRıLıga... Ama biLirSin ki yaZdıgıM söZümü '' KİMSE VAZGECİLMEZ DEĞİLDİR, VAZGEÇİLMEZLİK İSE SADECE BİR HİÇTİR'' beN seNdeN vazGeçmişTim beLki ama seNi haLa unuTamadım işte. Ve haLa saNa aiT kırıkLar vaR kaLbimde... GeLde çıkaR arTık bunLarı, kaLmasın beNde...
Yine AŞK'ın kaDerimDe çiziLmiş oLan yoLunu taKip ediYorumacaBa neReye kaDar iLerLeyeceK; beNi, seNin kadaR seVeni ne zaMan buLabiLeceK ? AsLında vaR ama...
VazgeçTim seNdeN, ama SEVGİM'deN bir TürLü vazGeçemedim, siLemedim seNi yüReğimdeN...
Şimdi GİT nereYe giTmeK isTiyorSaN, aceLe eT... KırıkLarım Canımı AcıTmaya başLadı biLe...
UnuTma SenSizLiğede aLışabiLirim, Sensiz de yaşaYabiLirim... by meLih |