09-04-2007, 22:00
|
#7 (permalink)
|
♥ Tiryakinim ♥ Kayıt: 05.09.2006 Yaş: 24
Geriye sağ kalan güzel duygularım, sevimli hayallerim direnmekte aklımın işgaline. Elimden bir şey gelmiyor, yardım edemiyorum hayal ülkemin kahramanlarına. Suçlu ben değilim ama, beni yordular, aklımı yırttılar anne. Kaçacak bir yer kalmadı bana bu kentte, huzuru bulamadım yokmuş kısmette.
Tabuların acımasızlığı ürküttü beni, yazıyorum yine hunharca, delice. Dinlemeden çiçeklerin böceklerin söylediği aşk şarkılarını, koşturuyorum hayallerimi yüklediğim kır atı.
Sövgülerimi ehilleştirmenin, evcilleştirmenin çabasının yorgunluğundayım. Pencereyi açıp bağırmamak için, nükleer tesisleri vurmamak için, uyduları aklımla bozmamak için yazıyorum; yıkacağım tabuları, saplantı fosilleri bulmak için kazıyorum.
Onca işim varken çekilmiş bir köşeye cümleleri yudumluyorum, kırgın kalbimi adımlıyorum. Hayattan koptum iyice, alakam yok çevreyle, aklımın everestine çıktım duruyorum, aşklarımı gökyüzüne saldım oluk oluk kanıyorum.
Anlamamak, anlatamamak gibisi yok. Zor!
Miskin düşüncülerin, perişan olmuş duyguların anlatılmazlığı var, sessiz çığlıkların derinden gelen sansürlenmiş tatlı cümlelerin sıkıntısı var.
Gidişat eritmeden beni, büyük değişimlerin alnına en kutsal öpücüklerimi konduruyorum. Dağılan kalbimin kırıklarına basıyorum, vuslatı beklemek acıtıyor beni, yargılıyorum otoriteleri aklımda asıyorum..
| Yazi bastan baya güzel ama son kismi daha bir etkileyici...
Eline saglik canim |
| |