Konu
:
Sorular ve Cevaplar ile KaLpsiz
Tekil Mesaj gösterimi
28-03-2007, 14:02
#
90
(
permalink
)
KaLpsiz
L
o
a
d
i
n
g
B!r kalb!n !ç!n'de ağlıyor AŞK !
Rep gücü:
150
Alıntı:
M¢_KhaN
isimli üyeden alıntı
iLk iş hayatına hangi MesLekLe başLadın Ve şuan o günLer hakkında NeLer düşünüosun?
5. sınıfı bitirmiştim yaşıtlarım gibi oyun oynamak yerine iş aramaya başladım ( aptal kafam rahat batıyor sanki )
dolaşıyorum sokak sokak bakıyorum dükkanalara ilanlara bir tekstil firmasında gördüm çırak arıyorlarmış hemen daldım içeri ufak tefek tıfıl birşeyim abi böle böle yapabilirmisin şunları yaparım abi iyi dedi yarın 8 de gel gittim hemen eve sevinçle ailem karşı çıktı ama baskılaırmla kabul ettiler girdim o işe ilk işimdi.. 2 gün sonra firar ettim sanmayın işten kaçtım hea
arkadaşım başka bir tekstil firmasında çalışıyordu oraya çağırdı bi aptallıkta burda ettim ve arkadaşımı dinleyip gittim işte.. O iş benim için kaos oldu paso adam azalıyo dövmeye kalkıyordu çocuk yaşta çok zorlandım orda.. Birgün isyan ettim dükkan sahibinin kafasına çamaşır sopaları olur bilmem bilirmisin onlardan bitane vardı güya o vuracaktı bana ama ben ondan önce davranıp aldım vurdum
sonra yine bir firar olayı hea hiç unutmam 350 liram kaldı haram ediyorum bana onca eziyeti çektirdi diye
bi çok iş yaptım tekstilden tut plastik doğramaya kadar ama en çok tekstilde çalıştım ama şuna inanıyordum benim işim bu değil.. Ben yönetilemem ben yönetici biri olmalıyım yani emir alamam emir altında olamam ve net ile başlayan hayatım şimdi ki gibi devam ediyr. Şuan halimden memnunum istediğim yerdemiyim hayır değilim ama yinede şükürler olsun..
KaLpsiz
Açık Profil bilgileri
KaLpsiz - Özel Mesaj gönder
KaLpsiz´nin Web Sitesini ziyaret edin
KaLpsiz - Daha fazla Mesajını bul
Arcade
Challenge
KaLpsiz
in the Arcade!