28-03-2007, 13:01
|
#84 (permalink)
|
_FaFa_ Kayıt: 20.06.2006
Mesajlar: 7.875 Rep gücü: 65 | Alıntı: KaLpsiz isimli üyeden alıntı
Askere gitmeden önce pc kursuna gittim. Gittim ama kursun ne olduğunu tam olarak bilmiyordum biraz şaşkınlığıma geldi.. Babamın arkaşı idi kurs sahibi neyse muhabbet edildi hemen başlayabilirsin diyerek bana odaya gösterdiler.. Bende kapıya tıklattım açtım kapıyı gördüğüm manzara karşısında şok oldum.. İçerde 21 kişi var hoca ile beraber 22 ( saymıştım daha sonra ) Hepside bayan şaşkınlıkla pardon yalnış geldim sanırım dedim nereyi arıyorsunuz dedi hoca pc kursu dedim buyrun burası dedi.. Bende girdim içeri ama çekindim açıkcası baya ( çekingen biriyimdir ) neyse geçtim en arkaya bir masaya oturdum yanımda iki kız var o dönemler saçlarım baya uzundu ve saç sakal bir birine karışmış vaziyetteydi kızlar kendi aralarında : Al işte bi kro geldi ne anlar bu pc den şimdi tekrar tekrar ders görürüz dedi.. Çok utanmıştım çokta zoruma gitti. Hoca world açtırdı ve ellerimizin harflere alışması için kitaptan okuduğu yazıyı yazmamızı istedi benim için bulunmaz bir velinimetti bu sevindim tabi ki.. Hoca okumaya başladı ben tabi ellerim alışmış tıkır tıkır yazıyorum klavyeye bakmadan diğer kız hemen o beni yorumlayana döndü baq dedi kro dediğin çocuga ezbere gidiyor baya rahatladım ama içimde yer etti.. Neyse gel zaman git zaman ben baya kendi mi belli ettim misal hoca bir soru sorardı cevabı farklı derdim şöyle olsa daha pratik felan filan hoca bile baya takdir etmişti..Birgün kurs çıkışı kızlar cafede oturup konuşalım dedi bende çıktım orda durumu izah ettim bende o kıza biraz yüklendim hıncımı aldım  Bu arada kursu 1.likle bitirdim.. Ama şöyle bir durum var milli eğitimden gelen görevlilerin soktuğu ana sınavda 2. oldum onuda özetlemek istiyorum işte hem soruları çözüyoruz hemde pc de sorduklarını gösteriyor ben yaptım herşeyi teslim ettim. Yanımda bir kız vardı oda bana sordu onada yardım ettim o kız benden yüksek puan aldı şok oldum aynı şeyleri bende kendi bilgisayarımda yaptım ama o kız benden yüksek aldı.. Neyse hoca dağil herkez benim nasıl olduğumu biliyordu pek takmadım kafama  |
hocam deseYdin görünüŞe aLdanMaMak Lazım die 
saNa qro deiLer heeaa fayy fay fayyyyyyy
ama en GüzeLi Lafı yedirTmişSin diYenE
YakışıR saNa |
| |