CommaL Kayıt: 21.04.2006
Mesajlar: 2.831 Rep gücü: 20 | 2DE1 cilerin bilgisayar tecrübeleri :))) !NC!P€R!S! - Siyah ekran çikti efendim...
Teknik Servis - Yazin kullanici adinizi.
!NC!P€R!S! - Yazdim.
Teknik Servis - Parolanizi da girin.
>Teknik Servis - Tamam.
!NC!P€R!S! - Garip karakterler akmaya basladiginda
Teknik Servis - klavyeden F7'ye basin.
!NC!P€R!S! - Elimle mi?
Teknik Servis - Eee, siz bilirsiniz. DiLrUbA - Alo, iyi günler. Ben Internet'e giremiyorum.
Teknik Servis Bütün ayarlar kontrol edilir, her sey
Teknik Servis sorunsuzdur.
Teknik Servis - Bir sorun görünmüyor, tam olarak ne hata
Teknik Servis mesaji aldiginizi ögrenebilir miyim? DiLrUbA - www . internet . com <http://www . internet . com> yaziyorum, ama ordan bi yere gidemiyorum.
Teknik Servis ?????? asi_girl - Ben bir imac kullanicisiyim.
Teknik Servis - Buyrun hanfendi, sorun neydi? asi_girl - Benim CD sürücümden içeri sinek girdi.
Teknik Servis - Anlayamadim efendim. asi_girl - imac'ime sinek kaçti.
Teknik Servis - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? asi_girl - Ama görüyorum, yürüyo içerde.
Teknik Servis - Böcek ilaci falan sikin isterseniz... asi_girl - Bi sey olmaz mi?
Teknik Servis - Bilmem, aslinda biz imac'e destek vermiyoruz
Teknik Servis pek, PC olsaydi yardimci olabilirdim. sakli_duslerr - Benim büyük bir sorunum var, siz acaba eve hizmet veriyor musunuz?
Teknik Servis - Eeoo, hayir? Burdan yardimci olmaya çalisayim... sakli_duslerr - Ben Internet'e girmeye çalisinca bilgisayardan acayip sesler geliyor.
Teknik Servis - Ne yaptiginizda geliyor o sesler? sakli_duslerr - Baglan diyorum, telefon sesi geliyor, sonra da ciyakliyor.
Teknik Servis - O modem sesidir efendim, o ses sizin modeminiz ve Türk.net modemi arasinda bir baglanti kuruldugu... sakli_duslerr (Sözümü keser) Yok yok, bozuk bu, siz iptal etmiim diye öyle diyosunuz... Benim hesabimi siler misiniz?
Teknik Servis - Fakat bu bir sorun degildir, bu herkesin bilgis... sakli_duslerr (Yine sözümü keser) Ne yani, herkesin bilgisayari gazi olan bebe gibi viyakliyor mu, kimi kandiriyorsunuz Allahaskina... Dolandiricilar... ventuRe - Efendim sizin modemler bana küfrediyo.
Teknik Servis - Anlayamadim efendim. ventuRe - Bunda anlayamayacak ne var, resmen küfrediyolar iste.
Teknik Servis - Emin misiniz? ventuRe - Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi, çalan telefon sesi, pesinden ana avrat küfür).
Teknik Servis - Ee siz hangi numarayi aramistiniz bi kontrol edelim. ventuRe - 344 26 16. - Bu sizin numaraniz mi?
Teknik Servis - Hayir, aradigim numara. Beyefendi, o bizim numaramiz degil bir ev numarasi. ventuRe - Ben 10 gündür bu numaradan baglanmaya çalisiyorum ama...
Teknik Servis O zaman dogaldir küfretmesi. GüL-İZaR - Benim sayfalarim gelmiyo.
Teknik Servis - Su an yurtdisi çikisimizi saglayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim GüL-İZaR Bi ilgileniverseydiniz siz.
Teknik Servis - Sey, uydu uzayda efendim. GüL-İZaR - Haa tamam o zaman. CadIcIk - Benim kredi kartimdan para çekilmis.
Teknik Servis - Aylik hesap miydi? CadIcIk - Evet.
Teknik Servis- O zaman her ay basinda para çekilir efendim. CadIcIk - Hani sinirsizdi leyn bu... ___SuNrİsE___ - Sanirim makinam kilitlendi.
Yanliz_ask - Simdi söyle yapalim, ctrl-alt-delete. ___SuNrİsE___ - Hepsine ayni anda mi?
Yanliz_ask - Evet. ___SuNrİsE___ - Ama parmaklarim yetmiyo?
Yanliz_ask - Bakin önce ctrl'ye sol elinizin basparmagiyla, sonra sag elinizin basparmagiyla alt-gr'ye, sonra da sag elin isaretparmagiyla delete tusuna basiyorsunuz. ___SuNrİsE___ - ctrl'ye bastim, alt tusuna da simdi.
Yanliz_ask - Delete'e basicaksiniz. ___SuNrİsE___ - ctrl'den elimi çekeyim mi?
Yanliz_ask - Hayir efendim. ___SuNrİsE___ - Peki alt-gr'den?
Yanliz_ask - Hayir efendim dedim ya, hepsine ayni anda basiyo olmaniz gerekiyo. ___SuNrİsE___ - Daha kolay bir yolu yok mu?
Yanliz_ask - Var efendim, makinada reset yazan yere basin. ___SuNrİsE___ - Nerede o?
Yanliz_ask - Isterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmaniz gerek, sadece bir tus kaldi. ___SuNrİsE___ - Tamam fisini çektim.
Yanliz_ask - Peki... ___SuNrİsE___ - Iyi aksamlar.
Yanliz_ask - Iyisi falan kalmadi hanfendi! Sinirden köpürüyorum, derhal iptal edin hesabimi!Teknik Servis - Buyrun, problem nedir beyfendi? Im4tI - Bakin, birkaç gündür sizden aldigim paketle Internet'e giriyorum, bu arada arkadaslarim sürekli telefonumun mesgul oldugundan s.kâyetediyolar, önceleri anlayamadim, sonra saatlere bakinca, ne zaman sizin hesabinizi kullansam telefonumun mesgul oldugunu anladim!!! Teknik Servis - Bu çok dogal hanimefendi, çünkü modeminiz telefonunuzu kullaniyor baglantiyi saglayabilmek için, bizimle bir ilgisi yok bunun, bütün baglantilarda ayni sey olur, hatta olmasi gereken de budur. Im4tI - Yok kardesim yok, siz benim Internet'te olmamdan faydalanip telefon hattimi kullaniyosunuz. Im4tI - Öyle bi sey teknik olarak mümkün diil zaten Teknik Servis beyfendi, lütf.... Im4tI - Iptal edin dedim, sorun çikarmadan iptal edin, ben de bu isi büyütmeden kapatiyim, yoksa kötü olacak siziniçin. Teknik Servis - beyfendi siz bilirsiniz, fakat.. |