Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2007, 23:06   #1 (permalink)
DiLrUbA
Kendini aşan 2de1'ci

DiLrUbA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

../TURKEI:D/..
Rep gücü: 98

Wink Kanserli Cocuklar icin

ewet arkadaslar bu cumartesi ben hayirli is yaptigima inaniyorum ve sizinle paylasmak istedim

kanserli cocuklar icin yardim toplandi ..kan bagisinda bulunuldu ...ve geceyesagolsun duyarli sanatcilarimizda katildi sewgili kürsat harika müzikleri ile eslik etti benden size biras geceden yasananlari yasitmak

umarim sizi bu sayede böyle yardim kampanyalarina teswik etmis olurum biras

kanserli cocuklara sesi ile destek oldu üc saat sahne almak icin bekledi sagolsun

ve diger sanatcilar

eglencede cekilen halay

cocuklarinn eglendirilmesi

ve kan alinilan yerdi 255 kisi kan bagisinda bulundu bir gecede üc dört saat icin de kan bagisinda bulunmak bir hayat kurtarmak!!! bunu asla unutmayalim!! Bu gün baskasinin yarinda bizim ihtiyacimiz olabilir:)

derneki kuran acili kimseler cok mutlu oldular elimizden bisey gelmiyo hic olamssa satislarinda dawetlerin de bulunarak yardimci olabiliriz!!! hersey para demek dedil !!! ben bizzat satislarinda yardimci oldum sizde böyle durumlarda yardim edebilirsiniz

ve geceye yapmis oldugumuz yemekleri sergileyerek kanserli cocuklar icin satis yaptik onlarin geliride direkt kanserli cocuklara gecti bu konuda cok hayirli is yaptigima inaniyorum

BUNLAR TANE HESABI ZIYARETCILERE SATIS YAPILDI EGLENCEYE GELEN LERDEN GETIRILEN YEMEKLER
BÜTÜN SATILAN YIYECEKLER DIREKT KANSERLI COCUKLARA YARDIM AMACI ILE DÖNÜSCEK

dernek kuruculari cok mutlu oldular ama salonda kisilerin hinca hinc dolmasi gerekirken bos sandelyelerde wardi onlari üzmedi desem yalan olur

yurt disinda yasan yan üyelerimiz bi hayli fazla yurt icinede gecerli bu sözüm ailelerinizi tesvik edin gazetelere verilmis reklamlari kaye alin ben extra size bunlari resimledim hani öyle bunaltici ortamlar deil aksine egleniyosunuz ve
ne kadar cok katkida bulunuyonuz bunun huzurunu yasiyosunuz ben sahsen biras soguk bakiyodum yardim ortamlarina cekinirdim ama cekincek bisey yokmuss bunu ögrendim sizede ögretmek istedim

DiLrUbA Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

DiLrUbA için teşekkür edenler 6 kişi.
@izci@ (19-03-2007), ahSenTi (18-03-2007), f.kulalı (19-03-2007), Gecem (19-03-2007), RoSe_Lu (18-03-2007), sakli_duslerr (18-03-2007)