17-03-2007, 11:34
|
#2 (permalink)
|
CommaL Kayıt: 21.04.2006
Mesajlar: 2.831 Rep gücü: 20 | Alıntı: | yola çıkmıştılar afyonu geçtiler mirela ve dilruba başta olmak üzere ankaradaki üye kitleleri 2de1cileri karşılayıp ankara çıkışına kadar konvoylarla eşlik ettiler. daha sonra mersine gelmişlerdi mersindede yine aynı görüntü gülizarile zuzu onlari davul zurnalarla karşılamışlardı.. yolculuk devam edıyordu Urfaya izcinin yanına ugramadan helallik almadan gitmek istemıyorlardı. urfadan sonra son olarak şırnakta yanlız aşk ın yanına gittiler geceyı yanlız aşkın evinde gecirdiler. sabahın ilk ışıklarıyla HABUR sınır kapısına dogru yol alacaklardı. yanlız aşk kendı odasını 2de1cilere vermişti. nihayetinde sabah olduu yanlız aşk odanın kapısını acııp yanlız aşk: abiler kalkın sabah oluyorr görev sizi beklıyor... xxx: ay tabi şekerimmm yanlız aşk: Allahım yeterr artık ne olur düzelsinbu yumuşak yoksa elımden bı kaza cıkacak xxx: ama beni kırıyorsun gülümm oysa ben ıraq dönüşü burda kalmayı düşünüyordumm yanlız aşk: höyttttttt ben anama babama ne derim be gittttt !... istemıyorum seni.. yusufla: çok memnun olduk yanlız aşk fakat artık gıtmelıyız. Paylaşımın için saol !.. cem: hadi selametle yanlız aşk yanlız aşk: yine beklerim2de1ciler ıraq dönüşü buraya ugramadan gitmeyin haa.. | Benide eklediğiniz için çok teşekkür ederim hikaye süper olmuşşş.. yanlız ben mardinliyim +Rep helal olsun.... |
| |