Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Bu ne iş Naıl çözebiliriz acep(:
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 13-03-2007, 17:11
ahSenTi
Bölüm Moderatörü

ahSenTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu kız Kalıcı :P

Rep gücü: 35
Rep derecesi: ahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır GeliyorahSenTi Bangır Bangır Geliyor

Bu ne iş Naıl çözebiliriz acep(:

Saygıdeğer Hakim Bey..
Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri bildirmek istiyorum Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz..

Su günlerde askerliğe çağırılacağım.
Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yasında. Babam ise bu bahs etmis oldugum kızı ile evlendi.

Böylelikle Babam, karımın kızı ile evlendigi icin damadım olmus oldu.
Bunun üzerine kızım da üvey annem olmus oldu babamla evlendigi icin...

Hanımımın ve benim geçen sene bir oglumuz oldu.
Oglum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da enistesi ve Birde üveyannemin erkek kardesi oldugu icin dayı oldu.

Anlıyacağınız benim oğlum benim dayim oldu...
Babamin eşi sene sonunda dünyaya bir erkek cocugu getirdi.

O babamın oglu oldugu icin benimde erkek kardesim, vede kızımın oglu oldugu icin de torunum. Yani beni torunumun erkek kardeşiyim.

Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduguna göre bende Esimin Kizinin babasiyim vede kızımın erkek çoçugunun erkek kardesiyim. Kısacasi kendimin büyükbabasiyim...

Sayin Savcı bey sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarimizda Baba, Ogul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar..

Saygilarimla...

Not: Pskolojik rahatsizliklardan ve (!)Ailedeki dengesizliklerden dolayi bu genc adam askerlikten men edilmistir...

(Dosyasına bu sekilde islenmiştir.)
ahSenTi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
ahSenTi için teşekkür edenler 3 kişi.
KãRdé£éN (16-03-2007), LoverMan (16-03-2007), Saripapatya (16-03-2007)