#7 (permalink)
13-03-2007, 11:46
|
Kendini aşan 2de1'ci ... . .-. .--. .. .-..
Kayıt: 21.04.2006 Yaş: 25 Mesajlar: 7.765 Rep gücü: 27 Rep derecesi:   |  | |  | | | Şimdi ne yapıyorsun kim bilir..? Ne'ye gülüyor yada ne için üzülüyorsun.. Merak ediyorum.. Senin yanında olmayı istiyorum. Ama yapamıyorum. Sensizliği tadıyorum hala . Ekşimsi tadı var , bu tadı hiç sevmiyorum. Aç kalmayı göze alarak belki diyorum , belki yanımda olursun birgün diye düşlüyorum. Düşlerimin gerçek olmayacağını , olamayacağını çok iyi biliyorum. Seviyorum seni , haykırmak istiyorum sana ve herkese. Ama yapamıyorum. Engeller çıkıyor karşıma.. Hep arka plana çekiyorum haykırışımı. Duysun herkes kıskansın , " ne güzel , ne büyük sevgidir bu" desinler istiyorum. Ama .... Ama ben bunuda yapamıyorum... Haykıramıyorum avazım çıktığı kadar , sevdiğimi söyleyemiyorum. ne kadar kötü biliyormusun bu halde olmak. El'den birşey gelmemesi...
Üzgün olduğunu biliyorum , benim için üzülmüyorsun ama üzgün olduğunu biliyorum. Anlatmadığın anlatamadığın üzgünlük bu.. yardım etmek için uzatıyorum elimi , daha tam uzatamadan geriye çekiyorum... Ya geri çevirirse , beni terslerse diyorum. üzgün haline dayanamıyorum , seni bu halde görmektense öleyim diyorum.
Ama ondan da korkuyorum.! ne kadar aciz biriyim , ölümden bile korkuyorum. Senin için ölümü göze almaktan korkuyorum... Sırf seni bir daha göremezsem'in korkusu bu... Ama bu korkununda boşa olduğunu biliyorum.. Çünkü seni göremeyeceğimi de biliyorum...
Keşke , keşke diyorum uzatsan bana elini , tutsam bir kez bırakmasam bir daha...... | |  | |  | |
| |