15-05-2006, 21:50
|
#1 (permalink)
|
Mesajlar: 3.808 Rep gücü: 21 | * KOMİK MSJLAR * Komik Mesajlar
* DÜN GECE iLK DEFA SENSiZ YATAGA GiRDiM HAVA COK SOGUKTU ÜSÜYORDUM NEREDEYDiN BENiM SEVGiLi PiJAMAM
* Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..
* * DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM? )
* BU GÜZELLİK, BU GÜLÜŞ, BU ZEKA, BU AKIL, HELE ŞU ANLAM DOLU BAKAN GÖZLERİN BÜYÜSÜ,ALLAH BÜTÜN GÜZELLİKLERİNİ BİR YERDE TOPLAMIŞ. NEYSE BENDEN ÇOK BAHSETTİM. SENDEN NABER...
* Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu. Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk kez dis cektiriyordum!!
* KARANLIKTI, GÖZLERİ PARILDIYORDU... EĞİLDİM...BACAKLARINI AYIRDIM...MEMELERİNİ AVUÇLADIM...ÇOK ZEVK ALIYORDUM, ÇÜNKÜ HAYATIMDA İLK KEZ İNEK SAĞIYORDUM.......
* BEKTASI TURBESINDE DUSURDUM FESIMI INSAFET EY FANI DEGDIREYIM TEPESINI KORKMA DEGDIRSEMDE TEPESINI ITELEMEM GERISINI ITEKLERSEM GERISINI KESERIM MEFESINI...
* ASLIYI SEVDI KEREM,ASLI IÇIN DAGLARI DELERIM DEDI KEREM ASLI VERMEDI BI KEREM ,BEN BÖYLE ASKI SIKEREM
* Gecen gün düsündüm de,evet dedim,ben seviyorum,gercekten seviyorum.Umarim sen de seviyorsundur.öyle ya,kim sevmez ki dondurmayi.Ben bayiliyorum.Ya sen?
* Seytana adini sordum açmamis gül dedi.Seni seviyorum dedim gülerek manyak dedi.Bi öpücük ver dedim.Etrafina bak dedi.Zorla alirim dedim.Sende o göt varmi dedi...
* Dertleşmek icin 1 tusla birisine sarılmak icin 2 tuşla eglenmek icin 3 tusla sabaha kadar sevişmek icin 4 tusla hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla
* üfff yavrum,anam,yalarim,yutarim,döserim..sayin abonemiz lütfen ürkmeyiniz bu telsimin'in motivasyon mesajidir, biz buna cep-taciz diyoruz. Belki baskalarida bu uygulamaya baslar ha nedersiniz fena olmaz degilmi
* Kalbimin senden çektigini AMERİKA Usame Bin Laden'den çekmedi yüregimin teroristi, dünya birleşse seni yok edemez. Akıbetim ikiz kulede olsa seni yine sevecegim.
* elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan?
* NIYETIM ACIZANE-I TACIZ ETMEK DEGIL BILAKIS EFKAR-I UMUMEDE NACIZANE BIR MIKIS TEKLIFIDIR.VERECEGINIZ HER MUSPET CEVAP HARABE-I MIKIMIN DERMANI OLACAKTIR
* AMERİKAN ÜST EXREMİTE DERNEĞİNİN ARAŞTIRMASINA GÖRE MESAJ OKURKEN TELEFONU SAĞ ELDE TUTANLAR GERİ ZEKALI OLUYOR.
* Bataryası zayıf rüyalarımda, kapsama alanı dışında kalan canım sevgilime, şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim.
* Tanrıdan bir çiçek istedim, o bana bir bahçe verdi. Tanrıdan bir ağaç istedim, o bana bir orman verdi. Tanrıdan bir salak istedim senin numaranı verdi.
* bir gün bir adam varmış yolda giderken cukura düşmüş ölmüş ha ha |
| |