11-03-2007, 13:51
|
#1 (permalink)
|
sessiz çığlık Kayıt: 22.04.2006
Mesajlar: 3.879 Rep gücü: 26 | Tu-su-na-mi :) Yaşanan Tsunami faciasından sonra ünlülerimizin konu hakkındaki yorumları  Ahmet N. Sezer: Ulusumuz merak etmesin, tsunamiyi kesinlikle kamusal alana sokmayız. Demirel: Biz ne fırtınalar atlattık. Binaenaleyh tsunami geldi de gaçmadık mı? Aysun Kayacı: Köyümüzde geçirdiğimiz krismıs tatilimizi zehir eden hadise. Erman Toroğlu: Tsunami, denize dökülen hormonlu hıyarlar yüzünden oluştu. Rahşan Ecevit: Din elden giderken tsunaminin lafı mı olur? Corç Haci: Aradığımız 10 numara işte bu. Tsunami'yi alabilirsek 100. yılımızda kesinlikle şampiyon oluruz. Emin Çölaşan: Laikliğe yapılan saldırılara karşı Tanrı'nın uyarısıdır. Zaten, gericilerce Kubilay'ın katledildiği Menemen olaylarının yıldönümüne denk gelmiştir. Doğu Perinçek: Tsunami, ulusal cepheyi geriletmek için AB tarafından oluşturuldu. Ayrıca bu işte misyonerlerin de bir parmağı olabilir. Çin: Ürünlerimizi tsunami aracılığıyla çok hızlı bir şekilde tüm dünya pazarlarına ulaştırabiliriz. Buş: Tsunaminin El Kaide örgütüyle bağlantılı çalıştığını sanıyoruz. Putin: Tsunamyle de ittifak kurabiliriz. Kemal Unakıtan: Tsunamiden nasıl vergi alabileceğimizi araştırıyoruz. Emin Şirin: Bu konuda TBMM'ye bir soru önergesi verdim. Deniz Baykal: Biz Sarıgül'le uğraşırken şimdi de başımıza tsunami çıktı. Zülfü Livaneli: Tsunami de bizi destekliyor. Mustafa Sarıgül: Partim için yararı olacaksa tsunamiyle bile görüşürüm. Tuncer Kılınç: Tsunami yüzünden villamı satamadığım için 150 bin dolar borcumu ödeyemedim. Mahsun Kırmızıgül: Artık Okyanus'ta klip çekmek yok!
İsmet Özel: Allah, Türkleri tsunamiden de üstün yarattı.
Ömer Çelakıl: Zaten tsunami Kur'an'da var. Zafer Dergisi: Tsunamide Allah yazıyor. Selahattin Duman: Tsunami değil, sunami. Baştaki T frenk icadı. Rauf Tamer: 3 Kasım öncesine dönmek ister misiniz?
ALINTIDIR..! |
| |