| polis yapayom abi polisin teki iş çıkışında yorgun argın eve giderken yolda çamuralara bulanmış neşeli bi şekilde oynayan çocuğu görüyo. Çocuğa yaklaşıp: -Evlat ne yapıyorsun bakalım. die babacan bi şekilde soruyo. Çocuk: -polis yapıyom abi Polis şaşkın -nasıl polis yapıyon bakalım bana da anlat. Çocuk: -Abi biras çamur katıyorum, biraz toprak katıyorum biraz çimento katıyorum biraz da b.k katınca polis oluyo. Bizim polis delleniyo : - Manyakmısın çocuğum sen git bakiiim sen evine. Çocuk ağlayarak uzaklaşıyo. Bi sonraki gün adam aynı yerde aynı yine görüyo ve soruyo : - Oğlum yine napiosun ? - Polis yapıyom abi. dio çocuk. - Nasıl yapıyosun bakalım -Abi biras çamur katıyorum, biraz toprak katıyorum biraz çimento katıyorum biraz da b.k katınca polis oluyo. Adamın tepesi atıyo - Bak evladım seni birdaha burda görürsem kulaklarından tavana asarım deyip çocuğu kovuyo. Sonraki gün bizim polis aynı çocuğu yine orda görünce merakla - Küçük napiosun bakalım diyo. - jandarma yapıyorum abi dio çocuk masum bi şekilde polis şaşkın -nasıl yapıyorsun bakalım? - biraz çamur katıyorum , biraz toprak katıyorum biraz çimento katıyorum jandarma oluyo dio. Polis soruyo - olm nie b.k katmıyorsun ? Çocuk: ABİ B.K KATINCA POLİS OLUYO....... Tabiki de bu sadece bi fıkra. Tüm vatansever polislerimiz bundan münezzehtir..
Konu humanoid tarafından (05-03-2007 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
|