| Ynt: !!!^^TEK KONULAR BURAYA^^^!! Hakim sanığa sorar : " Anlat bakalım oğlum , maktülü niçin boğarak öldürdün? Sanık sakince anlatmaya başlar: " Bakın sayın hakim bey! maktül işyerimin hayli kalabalık olduğu cumartesi günü alışveriş yaptıktan sonra kasa önündeki insanları ite kaka öne geçerek kasaya geldi. Kibarca ikaz ettim ama beni duymadı bile. Önce elindeki büyük çantayı açarak içindeki küçük çantayı çıkardı. Büyük çantayı titizlikle kapattıkdan sonra küçük çantayı açtı ve para alarak bana verdi. Sonra küçük çantayı kapattı ve büyük çantayı açtı. Küçük çantayı büyük çantanın içine koyduktan sonra tekrar büyük çantayı kapattı. Ben paranın üstünü verdim. Maktül tekrar büyük çantayı açarak içinden küçük çantayı çıkarttı. Büyük çantayı kapattı ve küçük çantayı açarak paranın üstünü çantaya koydu ve küçük çantayı kapattı. Tekrar büyük çantayı açtı, küçük çantayı büyük çantanın içine koyup çantayı kapattı. Ben kasa fişini keserek kendisine verdim. O tekrar büyük çantayı açarak... " Tam bu sırada hakim ayağa kalkar, ellerini öne doğru uzatarak bağırmaya başlar : " Boğ onu boğ boğ! " |