| Aynı Yolcular, Ama Seçimler Farklı Geçmiş günlerimi aglamıyorum sadece bana bırakılan yarlara ve acıları üzülüyorum,çıktık bir yola en güzel benim yolum derdim hep ama nerden bilebilirdim ki bu kadar acımasız oldugunu bu yolun!! nerden... Şimdi dönüp arkama baktıgım zaman neler yaşamış neler görmüşüm diyorum bakma bana o gözlerle ben de senın gıbı sızler gıbıydım bır zamanlar... Neler yasamak neler yapmak istyordum nerden bıle bılırdım kı bu yolun bukadar girintili ve çıkıntılı oldugunu nerdennn..Gel anlatayım istersen, sana da yasadıklarımı payına düşeni alırız benım yolumdan..sakına yüzüne her gülen insanı dost zannetme unutma sırrını söylersen dostuna onunda dostu vardır soyler dostuna ya hayatta hiçbir aslında gödügümüz gibi degıl senın içn belki aşk bir erkekle kızın birbirlerini deli gibi sevmektir ama benim için aşk ise bir agacı yada bir kuşu sevmektirrr..Dedim ya sakın her gördügüne kanma biraz kuşku ne zararı nede yararı olur sana...şunuda sakın unutma sen nekadar aglarsan agla, nejkadar üzlürsen üzül bu dunya bu evren bu yuvarlagın içinde yasayan bu varlıklar senın için yasaması durdurmaz..heee unutmadan BİZ HEPİMİZ AYNI YOLUN YOLCULARIYIZ SADECE SEÇİMLERIMIZ FARKLI!!! |