18-02-2007, 19:04
|
#107 (permalink)
|
Mesajlar: 2.991 Rep gücü: 19 | aaaa aşkolsun gurucum senden usta olmuş bi halimiz var mı acaba? Alıntı: RéŃkŁy isimli üyeden alıntı
ayh Cnm süpersin (:
eLLerine saqLık azerhan az qeC qördüm ama  | Alıntı: **Zerd@** isimli üyeden alıntı
harika olmuş..ellerinize sağlık... | Alıntı: zuzu isimli üyeden alıntı
Ayyy ellerinize sağlık çok güsel olmuş kıskandım valla  | Alıntı: SuPeRiSi isimli üyeden alıntı
çooook güzel olmuşş ellerinize sağlık devamı gelir inşallah | Alıntı: SnL_AyBen isimli üyeden alıntı
sonunda birisi beni de farketti oLeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy...  |
ayhhhh kim unutmuş aslaaaaaaaaaaaaaaa unutur muyuz biz seni Alıntı: swindler isimli üyeden alıntı
yaaa azerhan cok tsk ederim cok begendim
meleq sana da tskler iyi iş cıkarıyorsunuz | Alıntı: **waterlily** isimli üyeden alıntı
cok tskr ederim ellerinize saglık cok güzel olmus  | Alıntı: sır perisi isimli üyeden alıntı
Wallpaperlar yapmısınız bende kendı adıma ıstıyorum avatarımı onu yapcam lutvennnnnnnnnnn yardım edınn  | Alıntı: _P!nK_ isimli üyeden alıntı
züppersiniz bayanlar emeğinize sağlıq çooq beğendim  mucx | Alıntı: SweetWitch isimli üyeden alıntı
Harika oLmu$, eLLerinize emeqinize saqLık.  | Alıntı: sweet_ isimli üyeden alıntı
Canımm ellerine sağlık süpersiniz walla | Alıntı: DiLrUbA isimli üyeden alıntı
azosum teslkkür ettimmm  | Alıntı: £-M@NY@K isimli üyeden alıntı
son sayfa da olmasam küsecektim saol azerhan,güzel olmuş. | Alıntı: mars8150 isimli üyeden alıntı
süper yaa çok güsel olmuş | Alıntı: DiLrUbA isimli üyeden alıntı
azosum eline saglik valla cok güzel duygular icindeyim saol  | Alıntı: carpediem isimli üyeden alıntı
çok teşekkür edeerim yaa walla bana benziyo benim saçlarımda o kadar...  teşekkürler cnm | tüm güzel yorularınız için teşekkür ederizzzzz. Biraz acemi işi ama bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Unuttuklarımız olursa özür dileriz, sürekli eklemelere devam edicez |
| |