15-02-2007, 20:43
|
#1 (permalink)
|
"G£c£_£$iNTİ$i " Kayıt: 20.04.2006 Yaş: 22
Mesajlar: 10.314 Rep gücü: 67 | Bilmiyorum Neden Böleyim  usulca yok oluyorum.. sessizce... kimsenin olmadıgı sehre dogru yol alıyorum.. yürek bu iste vazgeciremiyorsun ki askından.. bagır cagır hiç umrunda deil.. yine bildiğini okuyor.. o da kahpe cıkıyor hayat gibi... o kadar cok seviyor ki.. kendi benliğini unutmuscasına sarılıyor.. ahh birde su mesafe olmasa.. ellerini tutabilse gözlerine bakabilse doya doya sevdiğini haykırsa...
hiç beklemezdi böle bir sevdayı... düşünmezdi bu buyük askı...tüm benliğinde tek olan sevdasıydı...
birgün gidecegini bilemezdi ki.. sırf onun için gözyası dökecegini düşünemezdi ki.. eskisi gibi olmayacaktı hiç birsey.. bıraktıgı yer o kadar derindi ki.. gittiğinde yastıgındaki cukuruda unutmustu bende.. kısacıktı aslında vedalasma.. YİNE GELİCEĞİM'.... ''SENİ HEP BEKLEYECEGİM''
eller ayrıldı.. bir damla yas düştü gözünden...yine gelicegim demişti.. gökyüzünü yine beraber izleyecegim demişti.. ama olmadı GELMEDİ.. hiç arayıpta sormadım.. neden gelmediğini.. nedne bensiz olabildiğini.. gurur ya bu iste ne yaparsan yap yok edemezsin ki...
ask acısı da yok olmuyormus.. bu kadar isin gücün arasında yine onun ismi vardı dudaklarımda... her sözün sonunda sanki onunla knşuyormuscasına hitap ediyordum insanlara... acaba o da benim gibimiydi.. beni düşünüyormuydu.. bilmiyorum..
Allah kahretsin su bilinmezliklere... son sözlermiş aslında ' beklemek'..... 'Gitmek'... bu dünya da ne zaman mutlu oldum ki zaten... hep bir sorun hep bir keder cıktı önüme.. ne yaparsam yapayım durduramadım iste sevgisiz yasamayı.. ben cok sevdim ama neden her defasında imkansızlıklar yol gösterir ki.. neden hep...
Ben sadece mutlu bir yuva düşünmüştüm.. bir cocugum olsun.. belki de bir kızım.. ama olmadı yine imkansızlıklar diz boyu önüme cöktü... baksana bir dag gibi yıkıldı önüme... ne kadar vicdansızsın be yarim hiç mi düşünmezsin beni...
Sanki karsımda simdi sen varsın.. ellerini uzatıyorsun ellerimle birlesmesi için.. gercekmisin acaba... uzatsam ellerimi tutarmısın... bakarmısın gözlerime.. beni sevdiğini sölermisin eskisi gibi..
Askım ben seni cokk özledim cokk...Ve inan bana ben sensiz olamıyorum... Ve Ben SENİ COK SEVİYORUM... tarifi imkansız...
Gecem |
| |