Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 16:43   #1 (permalink)
CaN'da CaN
Bölüm Moderatörü

CaN'da CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_FaFa_
Rep gücü: 65

SöZüm YoK aRtıKk....

Neden eğdin başını öne? Bir anlam veremedim… Avuçlarını açıp sahip olduklarını kıyasladığında emin ol ki hepsinden daha ağır basacak, boşuna karamsar olma. Bak, öyle bir zamanda yaşadım ki ben, o kadar şatafatlıydı ki, uyandığımda ciğerlerime çektiğim ilk duman beni hiç bırakmayacak bir sevgili gibiydi. Ay her gece beni kollayan bir bekçi... Huzurlu uykulara sahip oldum senin anlayacağın. Umurumda olmuyordu o sıralar dünyanın kendi etrafında dönüp dönmediği. Çünkü benim etrafımda dönen bir ben vardı, yakalamıştım. Kazandığım en büyük, en değerli, en önemli vasıftı. Bir kıta keşfinden çok daha zor, bir boğaz aşımından daha sabır gerektiren bir şeydi. Ama başardım!

Şunu unutma, aynada göründüğünden çok daha acizsin aslında. Maddiyat peşi sıra koşan bir kimlik gün gelir açılan tüm kapıların kapanmasından başka hiçbir sonuçla karşılaştırmaz seni. Sarılmak vardır düşlere, soğuğa inat karanlığın kırbacı sırtında dahi olsa meydan okumak vardır yalanlara. Yaşadığın sürece attığın en sağlam adım, başlarken sağ ayağının seni götürdüğü yerdir. En tehlikeli uçurumda kendinle diğer insanlar arasındaki mesafe kadar yüksektedir. Seviyorsan yaşamayı, istiyorsan sevgiyi ve kazanmaksa amacın; göz göze gel herkesle… Ne başını eğ, ne de göğe yönelsin burnun… Ya sus(ma)… Ortası yok…

--- alinti ---
CaN'da CaN Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

CaN'da CaN için teşekkür edenler 6 kişi.
DiLrUbA (15-02-2007), RoSe_Lu (16-02-2007), SuPeRiSi (15-02-2007), SweetWitch (16-02-2007), sweet_ (15-02-2007), ^^CeM^^ (15-02-2007)