Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Düğün olacak mı?
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 31-01-2007, 16:36
**Zerd@**
Kendini aşan 2de1'ci

**Zerd@** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 26
Rep derecesi: **Zerd@** Daha Yolun Başında

Question Düğün olacak mı?

Düğün olacak mı?

Dizide aşk üçgeni içinde kalan karakterleri canlandıran Gökçe Bahadır, Tolga Karel ve Fahriye Evcen, sette çok iyi anlaştıklarını, seyircinin ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.Tolga Karel, Oğuz'dan karakterinden nefret ettiğini söyledi.

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören "Yaprak Dökümü" dizisinin aşk üçgeni içinde kalan karakterlerini canlandıran Gökçe Bahadır, Tolga Karel ve Fahriye Evcen, düğün sahnesinin çekiminde Kelebek’e konuştu.

Dizide gerçek yaprak dökümü başladı. Aslında bunların sebebi de sizsiniz çünkü uzun bir süre iki kardeşle birden ilişki yaşadınız. Şimdi de Leyla karakteriyle evlenmek üzeresiniz...

- Tolga Karel: Zaten ne benim canlandırdığım Oğuz karakteri mutlu ne de Leyla karakteri...

Leyla, Oğuz’u etkilemek için çok şey yapıyor. Ama evlilik aşamasında mutlu olmadığı görülüyor. Nedir bunun sebebi?

- T.K: Arada çok büyük bir aşk yoktu. Leyla tarafından varsa bile mecburiyetler yüzünden evlilik bile istenmeyen bir durum haline dönüştü. Benim canlandırdığım karakterden çocuk düşürdü ve evliliğe zorlandı. Bakalım belki de evlenemezler.

- Gökçe Bahadır: Evet, hiçbir şey Leyla’nın hayalindeki gibi olmadı. Oğuz tarafından istenmediğini biliyor. Bu bir genç kız için çok kötü bir durum. Bir de onu patronunun eşiyle yakaladı. Bu durumda değil evlenmek yüzünü bile görmek istemiyordu ama şartlar bu ikiliyi bir araya getirdi. Yine de son dakika her şey değişebilir.

Zaten anlaşıldığı kadarıyla Leyla’nın kardeşi Necla’ya olan ilginiz de devam edecek...

- T.K: Zaten evlilik kararının bir nedeni de Oğuz’un Necla’ya kızgın olmasıdır. Bu şekilde intikam almaya çalışıyor.

- G.B: Paraya önem veren bir kız. Bu yüzden de uzun zamandır yapmak istediği şeyleri yapıyor. Necla, Leyla’yı çok kıskanıyor. Çünkü onun yapmak istediğini Leyla yaptı. Tabii bunun tersi olduğu durumlar da yaşanacak.

Peki, Oğuz’un evlenmeyi kabul etmesinin sebebi nedir?

- T.K: Aslında Ferhunde... Oğuz bu zamana kadar bir iktidar savaşı verdi. Güçlü durmayı seven bir adam olduğu için yapamayacağı bir şey yok. Ferhunde, Oğuz’u patronunun eşiyle yakaladığı için tehdit ediyor.

Oğuz aslında birçok kişinin nefretle izlediği fakat böyle insanların olduğunu da gözler önüne seren bir karakter. Siz bu rolü canlandırırken neler hissettiniz?

- T.K: Genelde bana "Neden böyle kötü bir karakteri canlandırdın" diyorlar. Yüz ifadem masum olduğu için yakıştıramıyorlar. Fakat olumsuz yönleri gösterip, milletin önünü açmak adına bu rolü kabul ettim. Beni çok heyecanlandıran bir karakter, çünkü hiçbir davranışıyla ben olmayan bir karakter. Ben de herkes gibi Oğuz’dan nefret ediyorum.

Leyla’nın karakterini kendinize yakın hissediyor musunuz?

- G.B: Hayır, yaşadığı olaylar bana çok uzak. Bir genç kızın yaşayabileceği çok şeyi yaşadı. Tecavüz, çocuk düşürme gibi. Bazen çok zorlanıyorum bu rolü canlandırırken.

- T.K: Leyla başından beri hata yapıyor. Bu onun ailesine çok ters bir durum. Bu yüzden Leyla ilerleyen bölümlerde daha zor bir duruma düşecek.

- G.B: Ben çok etkileniyorum onun yaşadı sahnelerden...

Yaprak Dökümü yeni başlıyor

Uzun yıllar Almanya’da yaşayan ve geçtiğimiz yıl İstanbul’a yerleşen Fahriye Evcen, dizide sevdiği adamı ablasına kaptıran Necla adlı karakteri canlandırıyor. Evcem’in, "Yaprak Dökümü" izleyicilerine verdiği tüyolar şöyle: "Onların sonu ne olacak bilmiyorum ama ortalık çok karıştı. Oğuz’un ilgisi bitmiyor. Necla şu anda Leyla’yı çok kıskanıyor. Fakat aynı durum Leyla için de geçerli olacak. Yaprak Dökümü daha yeni başlıyor. Dizideki bütün çocukların buna dolaylı yoldan da olsa katkısı var. Herkesi çok büyük sürprizler bekliyor."

**Zerd@** Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla