Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - güzel kısa siirler
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink) Alt 22-01-2007, 12:59
EyLuL_EyLuL
Hırslı 2de1'ci

EyLuL_EyLuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 9
Rep derecesi: EyLuL_EyLuL Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa eğer aç gözlerini etrafına bak ,gördüğün her şeyi feda edebilirim ;ama sakın aynaya bakma.

Evlenirken sadece birlikte yaşayabileceğin biriyle değil onsuz yaşayamayacağın birini seç.Geldiği zaman sadece boşluk doldurmuş olmasın gittiğinde yeri doldurulmasınUnutuş, bir şarkıdır o, yıldız sönüşleri
Unutuş, bak kuzgunlar çaldı gençliğimizi
Unutuş, kimsesiz bir umut yolculuğudur
Unutuş,yalnızlıktır yoksul bir İstanbul gibi
Unutuş, bir gün gelir unuturlar seni de

Bir mültecinin vatanı ,bir tutsağın özgürlüğü gibi sende hep gurbeti yaşıyor olsam da razıyım , yeter ki sen beni yüreğinden sürgün etme

Yatağını gül yapraklarıyla ,hayalini papatyalarla süsledim, kabuslarını da ben aldım ki en güzel rüyalar senin olsun diye.

Sen doğdun herkes güldü, bir tek sen ağladın.Öyle yaşa ki sen öldüğünde herkes ağlasın ,yalnız sen gül.

Ateş yanar geriye külü kalır
benim külüm bile kalmadı
Her sevgi biter hatırası kalır
Bende eser bile kalmadı
Herkes zevk içinde yaşar şu fani dünyada
Benim ise bir damla huzurum kalmadı.
Neden yağıyorsun yağmur neyi ıslatmak için cadde ıslak sokak ıslak eğer ıslatmak istediğin gözlerimse nafile onlar ezelden ıslak

Kendimi nokta kadar hissettiğimde bakıyorum ki en anlamlı cümlelerin sonuna gelmişim.

Bir daire çizilse, merkezinde sen ,merkezden eşit uzaklıktaki bir noktada ben olsam.Üzüntüler bize teğet ,sevgi kiriş olsa yaklaştıkça birbirimize yarıçap sıfır olsa.

Bir romansın okuyup da bitiremediğim ,bir özlemsin uzanıp da erişemediğim bir sensin merhaba deyip de evlada diyemediğim.

Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum.

Seni bulmadan önce aramak isterim
Seni sevmeden önce anlamak isterim
Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de
Sana hep yeniden başlamak isterim
EyLuL_EyLuL Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla