Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - sevmek..
Konu: sevmek..
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 12-01-2007, 14:08
___SuNrİsE___
Kendini aşan 2de1'ci

___SuNrİsE___ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_SaRıMeLeK_

Rep gücü: 24
Rep derecesi: ___SuNrİsE___ Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

sevmek..

sevmek yetmiyormuş kimi zaman sevgiden daha fazlasını vermek lazımmış sevdiğine hiç güvenemedim sana hemde hiç hep beni aldattığını düşündüm çoğu zaman sorun sendemiydi bendemiydi bilemedim anlamaya çalışmak istemedim belki kendimi hep düşünceler vardı beynimde beynimi kemiren hep bişeyler dönüyodu aklımda adını koyamadığım ya ben seni çok fazla sevdim yada sen beni hiç sevemedin evet şimdi daha iyi anlıyorumki sen beni hiç sevmemişsin eğer sevseydin şuan onun yanında olurmuydun aşkım canım dermiydin ona tutarmıydın ellerini onun beni sevseydin bakarmıydın gözlerine anlamlı anlamlı sabahlara uyanırmıydın onunla benimle uyandığın gibi dokunurmuydun tenine bi zevk uğruna mı bıraktın beni ya aşkım ya sölesene hiçmi sevmedin beni hiçmi değer vermedin bi damla bilemi sensizken ölüyorum aşkım kelimeler boğazımda takılı düğüm düğüm söylemek isteyipte söyleyemedikleri acıtırmış insanın canını
sen yolunu seçmişsin herşeyim ama şunu unutmaki seni ölene kadar sevicem ne kadar sen beni sevmesende seni asla unutmıcam sabahım gün doğumum yaşama sebebim ölene kadar seninim sana MUTLULUKLAR....
___SuNrİsE___ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
___SuNrİsE___ için teşekkür edenler 5 kişi.
**Zerd@** (12-01-2007), KãRdé£éN (12-01-2007), Mavi ISIK (12-01-2007), swindler (12-01-2007), ÖLü_DamaT (13-01-2007)