#1 (permalink)
12-01-2007, 07:04
|
Banned ~~O da artık evLi~~
Kayıt: 21.04.2006 Yaş: 25 Mesajlar: 10.337 Rep gücü: 0 Rep derecesi:  | Hadi Tut Ellerimi  | |  | | | Gamzelerinin kuytusunda muhafaza ettiğin küçük bir tebessüme, ömrümü feda etmeye hazırım ben. Varsın, cehennem yangınlarından çıkardığım bu yürek, bir daha çıksın senin için idam sehpasına. Saçların, boğazıma dolanan yağlı ilmek; gözlerin, beni yalnızlığıma iten nazar; dudakların, ölüm fermanıma bastığın mührün olsun.
İlk defa, hüzünlü coğrafyaların sıcak iklimlerinde karşılaşmıştı gözlerim gözlerinle. Dizlerimin bağını çözen, suretinin cemaliydi. Bu ilk temas; bu ilk, ruhumun tortularını eriten bakışlarındı, hafızamın en hususi yerine kaydolan. O vakitler, uzaklardan bakardım endamına. Hem de çok uzaklardan…
Şimdi, tut ellerimden hayatı birlikte arşınlayalım. Yüreklerimizi paylaşalım en mavilerde. Dudaklarımızı birleştirelim dolunayın aksettiği yakamozlu gecelerde.Ve biz, bir artı bir, eşittir bir olalım gönlümüzce, beynimizce…
Hadi, tutuştur elime kağıdı kalemi. Yazılacak o kadar çok senli cümlelerim var ki… dedeon'dan ALINTIDIR.. | |  | |  |
Konu ^^CeM^^ tarafından (01-03-2007 Saat 04:27 ) değiştirilmiştir..
|
| |