Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Hayatımın Gafı
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 30-12-2006, 14:30
adLer
Kendini aşan 2de1'ci

adLer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

!..363..!

Rep gücü: 17
Rep derecesi: adLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaadLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaadLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaadLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

Red face Hayatımın Gafı

biz daha önce bi fabrikaya iş yapmıstık..aynı işten baska bi şirkete daha yaptıryomus fabrika...o şirkette becerememişmi ne bizeln irtibat kurdular siz yapın falan dediler..okey dedik...neyse dun ordan aradılar..yani istnbldan sekreter bişiler dio dio anlamıom ama bende..babamın numarasını isticek ama alakasız seyler dio..neyse biri dur dur sen beceremicen dedi aldı telefonu..meger şirketin sahibiymiş...işte adamla basladık muhabbete ismimi flan sordu..cihan dedim..ooo dediii adında guselmş falan..basladık adamla havadan sudan konusmaya.. konunun dısında konusyorus yani bana dediki sende fenerbahceli havası sezdim ben..yok dedim amca allah koruusun...o zaman cimbomlusun dediii yok dedim...hang takımlısın dedi erkek adam renkli takım tutmaz dedim..tabiki beşiktas...işte buuu yne oooo filan yaptııı ben beşiktasda yöneticiyim dedi...bende dedm ulan bu benle makara yapıo bende bunla basladım makaraya...he amca dedim bende divan kurulu baskanıyım..secimlerde siizi istemiyorum filan dedim ama neler diom adama..neyse 1 saat gectii babam geldiii dedi arayan filan vermı..dedim su bize iş teklif eden şirkettn aradılar...olanlarıı anlattım..adam benle makara yapıodu filan dedim...böle böle dedi dedimbabam ne dese...olum adam beşiktasta yönetici anam dedim noluos...şok oldum...deme baba dedim bende adama neler söledm ...lafımı bitrdim tel caldı...bi acarım o adam ne dicemiii bilemedm wala...hayatımda bu kadar utandıgımı hatırlamıyorum
adLer Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
adLer için teşekkür edenler 5 kişi.
azerhan (30-12-2006), CaN'da CaN (30-12-2006), RoSe_Lu (30-12-2006), SuPeRiSi (30-12-2006), zuzu (30-12-2006)