Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2006, 17:53   #1 (permalink)
_YoNcA_
İşi kavrayan 2de1'ci

_YoNcA_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 16

Haberini Aldım, Yeni Birini Bulmuşsun...

Ben okudukça ağladım sonuna kadar gelince anlarsınız çok acaip ve üzücü bir yazı gerçekten

Hayır hayır benden sonraki değil Daha sonra, daha daha sonrakinin haberini aldım Seviyorum, mutluyum demişsin. İnanmıyorum sahi mi? Üzüldüm Ne senin için mi? Yok canım saçmalama Ne senin için, ne de kendim için. Arkanda bırakacağım bu yeni ceset için. Allah aşkına bir anlat nasıl sevdin. Sen sevmeyi bilmezsin ki. Sen Ağustosun sıcağında... Tir tir titremedin ki... Sen zemherinin ayazında yanmadın ki.... Sen en neşeli şarkılarda ağlayıp... Ağıtlarda gülmedin ki... Sen geceleri kan ter içinde ansızın uyanıp.. Vücudunun buz gibi olduğunu hissetmedin ki... Allah aşkına anlat nasıl sevdin... Sen sevmeyi bilmezsin ki Yoksa değiştin mi. Yok zannetmiyorum. Sen değişmezsin, sen sevmezsin Hatta acıma hissi bile yokken sende. Ben yangınlar içinde yanarken Bir yudum su vermedin. Yalnızlığımla baş başayken Selam bile vermedin Allah aşkına anlat nasıl sevdin Sen sevmeyi bilmezsin ki. Resmin yok bende, yırtıp attım Sahi adın ne idi, İsmini de unuttum Ama şuramda tam şuramda yüreğimin başında Bir şey var, Biri var sen misin yoksa Eğer sensen çık Sen oraya layık değilsin. Ha belki haberin yoktur söyleyeyim. Benden sonraki sizlere ömür. Bir sonraki mi yok onun bir şeyi yok. Git agora meyhanesinde bulursun. Ben mi, Sevinme boş yere ben çok iyiyim. Odamdasın her gün Dalga geçi yorum seninle İştahım da çok iyi Fakat işler çok yoğun Bir gün vali oluyorum, bir gün başbakan Birde bizim odadaki Napolyon'la, Zaloğlu Rüstem'in kavgaları olmasa Ha sahi unutmadan Anlat ne olur nasıl sevdin Ya merak ettim. Allah aşkına anlat Nasıl sevdin. Sen sevmeyi bilmezsin ki..

sonundada anlayacağınız gibi bunu anlatan deli olmuş bir tımarhanede yaşıyor

Konu _YoNcA_ tarafından (29-12-2006 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
_YoNcA_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

_YoNcA_ için teşekkür edenler 7 kişi.
Argion (01-01-2007), aSi MeLeq (29-12-2006), BERRAKK (03-01-2007), CaN'da CaN (04-01-2007), Kara GözLüm (04-01-2007), Saripapatya (29-12-2006), ventuRe (12-01-2007)