| Yaa GiTmseYdim... Yüzün yok …Sesin de… Ama cok gerceksin ve bu beni korkutuyor.Seni kontrol edemeden yaşamak,cevabı belirsiz yüzlerce soruyu sıralıyor birbiri ardına…Şaşıp kalıyorum ve sadece bakıyorum.Ne oluyor bana ?
Hayatını başkasının ellerine bırakmayan,kontrol edemedıği olayların içinde yer almayan ben ,şimdi hangi denize döküleceği belli olmayan bir ırmak gbi akıyorum…
Nasılda özlüyorum seni…Özlemek epeydir unuttuğum duygulardandı.Sahi ne güzelmiş hasret çekmek ?
Soğuk iklimlere doğan kutup güneşi gibi yüreğimde buz tutmus o tatlı heyacanı yeniden harekete geçiriyorsun.Sanki hep vardın,hep ordaydın,ama ortaya çıkıs zamanını bekliyordun.Sana dokunabilme ihtimalini düşünmek bile,içimi kıpır kıpır ediyor?Bir de dokunsam… Bu heycana yüreğim dayanabilirmi acaba ?
diyeceğim ama ,aklımda olmadıgın bır an yokki.Yani her an senınleyım askım…Hiç beklemediğim bir anda yıldırım gbi düştün sen hayatıma.Bana rastalayacagından coktan umudumu kestiğim hayatın iyi süprizlerinden birisin sen …
Yaşamak istediğim herseyı kendi tercıhımle yasadım ben.Korkmadan …Sonunu önceden görmüş olsam bile yaşamak istedıysem eger,gözümü bile kırpmadan attım kendimi ateşe.Tek bir an bile yaşanacak olsa,sadece o an için hayatımdakı her şeyi değiştirebilme gücünü her zaman buldum kendımde.
Biliyorum şimdi de öyel olacak.Ne kadar korumak istesemde kendımı,yürüyeceğim sonu belirsiz karanlıklar üzerine.Hep yüregım aydınlattı benı,şimdi de öyle olacak.Kaçmak yakısmaz bana.Ama dur orda…Adım atsanda bana dogru,ben yürüdükce sana sen yerınden ayrılma.Kaçarsan ne diyebılırımki…Gidene hiç kal demedim.Gidersen…Kendi şansınıda alıp götürüceksin beraberinde.Ve o şansın ne oldugunu asla bilmiceksin…
Bir soru hep kemirecek beynini …
<< Ya gitmeseydim …. >> |