Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2006, 18:26   #2 (permalink)
zuzu
DєSєяt_яoSє

zuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

# ^a£e£uyia # asq'm
Rep gücü: 46

Yüreğim aktı yüreğine…Tam da sen düşmüşken aklıma bir hüzün örttü her yeri… Bir erkek ve ben… Yapabilir miydin benimle bir ömür boyu sen? Korkma üzmem seni, bencil değilimdir. Eğer bir ömrü bir kadının kollarında geçiremeyecek kadar özgürsen git! Anlarım bu gidişini. Ama gitmezsen seni mutlu edebilirim… Sana ömür boyu farklı çiçek bahçeleri sunamasam da her mevsim farklı bir renge bürünebilirim senin için. Seni her an mutlu edebilirim. Seni tabi ki üzedebilirim; ama kendimi affettirmesini de bilirim…

Bu kadar bağlı olman bana korkutuyor beni, ilerde benden sıkılmandan korkuyorum... Aşık olduğum adamın bana yabancı bakmasından korkuyorum… Diyorum ya başka diyarlara göç mutlu edecekse seni, yüreğini oralarda daha iyi imar edebileceksen çek git! Anlarım bu gidişini… Yanık bir sevda türküsü kalır senden geriye… Bir de birkaç eskimiş anı, bir de verdiğin ama gerçekleşmemiş bir sürü söz… Hatırlar mısın? Hep hayal kurardık…. Çok uzaklara gidecektik… Kimse olmayacaktı senden benden başka… Ömür boyu sadece sen ve ben olacaktık!!! Ama sen yine de gitmek istiyorsan git, başka bir yerde benim seni ettiğimden daha mutlu olduğunu bilirsem acım diner az da olsa… Çünkü sana en yakışan şey mutlu olmak.... Yine sen geldin aklıma… Tam şurama, canımın canı öyle çoksun ki bende korkum da bu yüzden,bir gün yitip gitmen!!! Ama unutma kimseye aynı gelmez dağ kokan saçların, gözlerin!!! Ben seni bir hediyeyi açar gibi, uğur böceğinin uçmasını bekler gibi, bir annenin bebeğinin "anne" demesini beklemesi gibi… Ben seni ömürlük değil sonsuz sevdim!!!! Eğer istersen git düşünme beni!!! Anlarım zamansız gidişini! Sevgimi,aşkımı, anılarımı koyar bir bavula kilitler ağzını atarım omzuma, nereye gidersem benimle gelir her şey!!! Eğer hayatını sana aşık biriyle geçiremeyecek kadar bencilsen git!!! Ben tam sen olmuşken git,düşünme beni!!!!

ANLARIM BU GİDİŞ HİÇ ÜZMEZ SENİ…
zuzu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla