| Gittinmi yar sahi qittinmi ?
Susma söyle bu qece benden qittinmi ? Hançerleri ßaqrıma saplayıp yüreqimi öksüz yetim ßırakıp qittinmi ? Sen yokkende öksüzdüm yaralıydım bir kırlanqıc misali kanadım kırıktı ve simdi sen qittinmi ? Mutlu qünler hayal mi oldu ?
Öksüz kaldım yine saramadıqım yaralarımı kim saracak ve ve yokluqun onca çilenin arasında yokluqun yok yok dayanılmaz kalßim çocuktur avunmaz ?
Yar nerelerdeysen ßir ses ver ? Sahiden qittinmi ßir haber ver qelmeyeceqim de yarala parçala ßeni yeterki qelmeyeceqim de razıyım ateşinle yanmaya yıldızlardan haber sormaya , hayalinle derman bulmaya razıyım razıyım yar yeterki ßir sesin qelsin..!
ßunca ßeklemiştim ya seni qidişin ani oldu qözlerim yaşla doldu , yaralarım kanar oldu yokluquna canmı dayanır..!
Sık kurşunları ßaqrıma sık dayanamam ayrılışlara yüreqim her dem yok olur ayrılıklarda sen olmazsan pencereme her qece kurşunlar yaqarcasına '' sen '' ler vurur..!
Gitme qitme yar seninde kırarlar kanadını senide yetim ßırakırlar , sen sen ßenim qözümde yeni doqmus ßir ßeßek..!
Düşmanlar pusudayken yıkılmayız ßöyle ßitemeyiz ömürlük sevdamızla yenilmeyiz ayrılıklara sözümüz var mutluluqa ?
ßırakma ne olur ellerimi ßırakma ßiranda ßeni aşka öksüz ßırakma
Yokluqunla ßaqrımı yakma yakma
Evet sevdiqim yoksan doqmaz qüneşler , açmaz çiçekler , ötmez dallardaki kuşlar yaralanır düşerim yok kenarlarında kim kaldırır ßeni ayaqa ?
Sana son sözüm ya ßeni de qötür qittiqin yollarda ya da sık kurşunları ßaqrıma..! |