#6 (permalink)
11-12-2006, 20:58
|
Çalışkan 2de1'ci xqrsv
Kayıt: 10.12.2006 Yaş: 20 Mesajlar: 213 Rep gücü: 8 Rep derecesi:  |  | |  | | | Her gün seni görmüşlüğümün etkisinde,bir günümüze ömür adadığım,bir gün görmüşlüğümün hazinesiydi sakladığım içimde görüleni sen olan...Hayatımda yazdığım en zor yazılardan belki de bir tanesi bu.En sevdiğim şiir,yazım sensin ,sen sevdiğimsin belki de ondandır...Sen benim yüreğime kazıdığım bitanemsın isteyerek...Silemedim ki...
Kaç zamandır gecelerim sana doğuyor, güneş sana batıyor,biliyor musun?...Batık bir aşkın enkazı olamadım hiçbir zaman..Bana bütün yaptıklarına rağmen,her şeye rağmen payıma düşene razıyım ben senin sevginden...bak yine dimdik ayaktayım yine..Kim görmüş okyanusların kuruduğunu...Kim yaşadığından daha azına razı olabilmiş ki, yaşadığı aşkın ?
Yalnızım belki ilk bakışta... Fakat çok insanlar geziniyor yaralı kalbimde. Oysa ben sana sarılmak, senin teninde olmak isterken yokluğunun verdiği hüznü taşıyorum... Aklımdan ne geçti biliyor musun? Seni aramak neredeysen sana gelmek bu satırları eline tutuşturmak. Bitmeyecek gibi seni öpmek ve hiç konuşmadan dönmek....
Hesaplaşma yüklü bir gecelerin sabahı oldu artık bir tanem,artık bitti üzüntüler...Daha dün bize azap verenlerin şimdilerde benimle uzun uzun görüşmeler yaptıklarını bilseydin keşke veya ben sana anlatabilseydim...
Kan ter içinde kaldı dudaklarım sana söyleyemediklerimi kendime haykırmaktan...Duyamadın..Hatırla ömrümün delisi koşar adım coşan sevişmelerimizi....İyi ki Varsın!Düne bağlayan yanım, yarına açılan aydınlığım... Hayallerimin gerçeği, gerçeğin en güzel rüyalarla beslenen halisin..Nasıl bir ortak Duygu paydasındayız inan bazen ben bile anlayamıyorum...Yüreğin değdi yüreğime az önce...”Sen”li anlarım ve “Sen”siz anlarımın mücadelesinin galibi artık sensin..Yaşattıklarınla, yaşattıklarımla seni seviyorum... | |  | |  | |
| |