Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2006, 15:33   #1 (permalink)
adLer
Kendini aşan 2de1'ci

adLer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

!..363..!
Rep gücü: 19

bana yaptıkları için öcümü aldım :(

bazılarınız bilir gecen gunlerde nefret ediyorum bölümüne silahlardan nefret ediyorum diye bi başlık actım...evet nefret ediyorum..nedenide nasımdan gecmiş olan bir olay...cak sevdiğim bi kız vardı...kuzenim sayesinde tanıstım.oturdugum sehirden her cuma kalkıp onun için oraya gidiyordum...insanlar aynı muhitteki sevgilileriyle haftada 1-2 defa belki bulusurken ben 3 gun onunla kalıyordum..hemde 7 sattlik yolu..ama o benm onu nasıl sevdiğimi anlamamıs olacakki beni baskasıyla aldaattı...onun için aldatan insanlardanda nefret ediyorum...onu okadar seviyordumki beni aldatmasına bile bişey diyemedim...sesimi cıkarmadan kendi yoluma gectim...o mutlu olsun diye...her gunum aglamakla onu dusunmekle gectii..elime telefonu her alısımda goz yaslarımla kapadm...ceseret edemedim onu aramaya..sesini duymaktan korktum belki...her gun allaha yalvarıyordum,Allahım ne olur bir kez arasın,,sadce bir kez...arasınki ona onu ne cok sevdiğimi söliyeyim diye...Allahım sesimi duymus olacakki...bi gun duamı bitrdikten sonra telefonum caldı...gizli numara arıyordu...aslında acmam ama ust uste arayınca actım...bi ses vardııı titriyerek geliyordu...sesinin titremesndan tanıdım onu cok istediğim sey olmstu...bu nasıl bir duygudur size tarif edemem...bi an cok mutlu oldum...dusunsenize istediğiniz sey için dua ediyorsunuz..duanız bitiyor ve istegiiniz gerceklesiyor...Ona söyleyemedim onu nasıl sevdiğimi...Gururum düşüncelerimi yendii ve sert cıkıstım ona...ne yuzle aradıgını söledm...tek kelime etmeden kapadı telefonu...ben pişmanlık içinde yine yalvarmalara basladım...tam 1 ay sonra doğum gununden 1 gun önce aradı beniii...gece olmustuu nerdeyse...aradı ve ben yine gururuma yenik dutum...2. kez dusuyordum bu duruma ama yine aynı seylerii tekrarladım...bu sefer telefonu yuzume kapamadııı...sustu,,konusman bittiyse baslayabilirmiyim dedi..evet dedim...bana seni cok seviyordum halada seviyorum kendine iyi bak dedi...bi an ses kesildii aglamalar filan...telefon yine yuzume kapandı...10 dakika sonra bi arkadasım aradı oradan...telefonda bana cihan basın sağ olsun o intihar etti diyordu...o an yasadığım acıyı kmse bilemez...o gece yola cıktım...sevdiğimin topraga verilişini izledim,,babasının yanımda dedesinin yanımda agladıgına sahit oldum,,annesinin cıglıkları hayla kulaklarımda...bıraktıgı mektupta cihan her seyi biliyor dediği için komser olan dayısına tam 2 saat ifade verdimm...benm orada ne aradığımı soran erkek arkadasıyla kavga ettim...ertesi gun evime dondum...bu acı inannın bana cok geliyordu...taakiii 1 hafta sonrasına kadar...1 hafta gectiki yine gece saaatlerinde telefon geldii...bi kızdı arayan bana o cocugu neden dovdugumu,,onun bi sucu olmadıgını ve cokk sevdiğim insanın yasadıgını söylediii...o an ne hissttiğimi dahada anlamıs değilim....içime bi kurt dustu ve ben yine yollara koyuldum...gordugum manzara gercekten sok etmişti benm...topraga verdiğim sevgilim karsımdaydııı...inannın beynimden vurulmusa döndüm...inip sadce yuzune tukurebildim...bu olaydan 1 ay sonra ondan yaptıklarının hesabını sormak istedim...Malesefkii herzaman cicekle giiğim yere bu sefer silahla gittim..evet utanıyorum amam ben bunu yaptım...neyseki abim sayesinde bazı seyleri yapmadım..ama onun hakkında ögrendiğim bir seyiii internet ortamıyla herkeze yaydım...kız okulunu terk edip izmire yerlestii..bulundugu yerde artık herkez ona kotu gozle baktıgı için cok kotu durumlara dustu...kmsede bunu benm yaptgımı bilmiyor...

bana yaptıkları için ona kızgındım....ona yaptıgımdan halada pişmanım cunku ben bu kotulugu yapıcak biri diğilim...bana bunları yaptrdıgı için nefret ediyorum ondan...bana sevmediğim seyiii elime aldırdıgı için nefret ediyorum ondan...onun ALLAH BELASINI VERİR İNŞALLAH...

Konu adLer tarafından (08-12-2006 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlıslıkla yayına soktum :D
adLer Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla