erkekleri yatakta çıldırtmanın en etkili yolları.. Erkekleri yatakta cıldıtmanın yollarıı:
1.yataktasınız ve yatmısınız tam dalıcak olan eşinizsden canım çok susadım bir bardak su getirebilirmisin demeniz yeterlii..(o an yanınızda olmak istememm..sanki kendin almasını bilmiyorsun diyerek homurdana homurdana getirilen sudan ) sadece bir yudum içeceksiniz
çıldırdıı
2.yatakta uykunun en güzel yerinde olan eşinizi uyandırıp bir takım sesler geldi bir evi dolasırmısınn demeniz siz bittinizz ne sesi yok bişiy der ama siz bir kere aklına sokmuşunuzdur bunu kalkıp bakıcaktırr..(ve kalakkar evi gezer ve homurdana homurdana yok bişiy der ama uykusu kacmıstırr..) siz aksine çoktan uyumus olucaksınızz sanırım yeterli çıldırmıs olmalı..
3.ve gene yataktasınız ölede demiştikya konuu baslıgındanda anlasılırr..
o gene derin bir uykuda ama sizi uyku tutmuyoo..
türtüklersiniz .. bir kez daha uyanırrr..ne olduu der.sizde uyuyamıyorum
bir türlü uyku tutmuyo diyinn.uykusu kacmıstır ve sizin uykunuz gelmiş olucak
ve söle diyinn canım saol ii geldi sohbet (ama hiç etmemiş olucaksınız sadece uyandırdınız diyip hadi uyayalım diyinn.yarın iş var..artık onun için uyumak bir işkence gibidirr yani çıldırmıstırr..
4.yataktasınız ve horluyoo cıldırmanıza az kalmısken aklıınıza ne gelmiş olabilirr tabikii hissetirmeden sesinin cep tel kaydedinn hatta videonuz varsa daha ii olur..yarın birlikte izlerken zaten cıldırmıs olucak..ve birdaha da inkar edemiycek ben hiç horlamam diyemiycekk..en azından siz ona lütfen canım önce ben uyuyayımm sonra sen uyu sesinden sonra uyuyamıyorum deyince bir kez daha çıldırtma sansınız olucak 
5.aklıma gelenler bu kadar sizinde olursa paylasırsak sevinirim BELKİ DENEMEDİGİM SEYLER VARDIR   
çok mu ? kötüyüm neee
Konu Cazibe tarafından (10-12-2006 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
|