Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2006, 22:45   #2 (permalink)
sweet_
мαн_ι яαнşαη

sweet_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

★.HayaL MahsuLü.★
Rep gücü: 75

Gitmeliydim..Çok bile durdum sende..Gözlerinin içine baka baka acı çekmek bana göre değil..Karar veremedin sen..Ben mi olmalydım hyataında yoksa başkası mı ..

Karar vermene gerek kalmadı..Gidiyorum ben..Mağlubiyet madalyamı alıp da gidiyorum..İnatçı kızı öldürdün sen..Bu kız alıştı kırgınlığa, ağlamalara,gitmelere..Her gittiğimde dönmüştüm yaa..Bekleme sevio beni döner diye..Gidiyorum..Gelmemecesine gidiyorum..

Seni çok seviyorum ben..Senden başkasını gözüm görmüo..Ama GİDİYORUM..Sevsem de deli gibi sevsemde gidiyorum..Nedenini sorarsan eğer..Taşıyamıyorum artık..Kaldıramıo bünyem bu kadar sevgiyi..Bir de şu kız güzel bu kız güzel d,ie gösterdiklerin var ya sana belli etmesemde içten yıktı beni..

Sana çok kırgınım ayrıca..Yapmamalıydın o hatayı..Sevgime biraz saygı gösterio olsaydın..Yalandan bile olsa gitmezdin o kıza..Sen onu tercih ettin yalan bile olsa..Şimdi yalandan bile olsa ona söyle sevgini..

Şu son yaptıkların var ya..Gözümden yaşımı dindirmedi..Ağlıyordum ama her taraf Maviydi..Gözlerindi her taraf..Çok kez dedim bu kez konuşmıycam onunla .. Bakmıycam gözlerine die ama yapamadım Bu kez gerçekten GİDİYORUM..

Sen demiştin ya bana ..Senden bana sadece Arkadaş olur die Senden de bana sadece Arkadaş olur..

Gözün aydın GİDİYORUM mu demeliyim sana bilmiyorum..Artık okul çıkışlarında kapıda seni 1 dk bile olsa görmek için bekleyen..Sabahın köründe pencere kenarında belki geçersin die bekleyen biri olmıycak

Sen istedin böyle olmasını..Üzülür müsün bilmiyorum..KENDİNE İYİ BAK..Seni hayln çok SEVİYORUM...

İlk kez yaşıyorum severken ayrılmayı..İlk kez gururum aşkımın sevgimin önüne geçti..İlk kez ağlayarak dönüyorum arkamı..Ve ilk kez ElVEDA diyemiyorum..Hıçkırıklar düğümleniyor boğazımda ve kalbimden bir ses hayln BEKLE..Döner o sana diyor..

Dönmezsin bana gelmezsin biliyorum..Artık gelsende ben yokum..Yine seviyorum seni büyük konuşamam..Seviyorum seni dersen Gelirim sana Gelmemem gerekio biliyorum ama seni hayln çok seviyorum..

Sana olan son yazım olsun bu ..Veda yazılarını yazmayı beceremem..Benim vedalarım hep gözyaşlarımdır..Veda ederken en çok gözyaşlarımı kaybederim..Gecelrce ağlarlar..Bir de SEVERKEN VEDA ediyorlarsa..

Çok zormuş çok..Severken ayrılmak ..İnsanın yarısı alıyormuş ömrümden..Gerçi ayrılmak diyorum..Ayrılmak için önce kenetlenmiş olmak gerekir..Biz seninle kenetlenmeyi sevgimizi birleştirmeyi beceremedik..Severken Gitmek demeliyim sanırım..

Özür dilerim senden MAVİM..Çok bekledim seni..Gidiyorum diyorum ama yine seni bekliyorum ben..Bu gitme yalandan gitmek..Ben sende TUTUKLU kaldm ve kendi hayatımdan çalmaya devam ediyorum..

AYRILIK AMAN
ÖLÜMDEN YAMAN
GEÇMİYOR ZAMAN GEÇMİYOR
NE ANAM, BABAM
NE HOŞ HATIRAM
YETMİYOR CANIM YETMİYOR

Ayrılık ölümden zormuş..Hiç bişi yetmiyor senden sonra beni mutlu etmeye..Senden sonra herşey yalan bende..

Herşey yalan gitmemde yalan olsun..Beyaz bir yalan söylüorm sana ..GİDİYORUM..
sweet_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla