Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Aşk Sözleri, Sevgi Mesajları
Tekil Mesaj gösterimi
  #83 (permalink) Alt 28-11-2006, 13:45
@G@NT@
İşi kavrayan 2de1'ci

@G@NT@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 15
Rep derecesi: @G@NT@ Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Sana gitme demeyeceğim, biliyorum şimdi olmasa bile yarın gideceksin. Sana yüreğimi al demeyeceğim, biliyorum ki gidenler sadece kendilerini götürürler. Geldiklerinde kendilerini getirdikleri gibi... Sana gitme demeyeceğim...

Bilmezler yalnız yaşamayanlar, nasıl korku verir sessizlik insana. İnsan nasıl konuşur kendisiyle, nasıl koşar aynalara, bir cana hasret bilmezler...

Gittiğim yollarda senin yalnızlığın öptü beni. Suçlu ben miydim? Yoksa yalnızlığın yükünü bana taşıtan sen mi?

Bir aşkı paylaşmak için çok geç. Bir paylaşıma ortak olmak içinse erken. Beni sevda yerimden vurdu yine zaman. Şimdi sana tek cümle; BENDE SANA YETECEK BEN KALMADI...

Sanma ki yerin dolacak, senden başka biri benim olacak. Ne bana senin gibi sevgili, ne de sana benim kadar seven bulunacak.

Eskiden olsa arkandan bakar ağlardım, şimdi ardıma bile bakmam. Eskiden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam.

Dolaşıyordum bir deniz kıyısında, dalgalar ayaklarıma vuruyordu. Ilık bir rüzgar esiyordu havalarda. Herşey cok güzeldi, taki sensizliği düşünüp hatırlayana kadar. Bilmem ki hata mı yapıyorum? Bilmem ki suç mu işliyorum? Ama tek birşey biliyorum, SENİ ÇOK SEVİYORUM!

Diyorlar ki değmeyecek, aşk için gurur yere serilir mi? Umudumdun, dileğimdin. Seni kimler değiştirdi? Yüreğinden attın beni, bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni. Değersiz mi benim aşkım? Yalanlara kattın beni. Dost yüzüne düşman güler, böyle derde gülünür mü? Bilseydim hiç sever miydim? Bir aşkın sonu bilinir mi?...
@G@NT@ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla