Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2006, 05:17   #6 (permalink)
sweet_
мαн_ι яαнşαη

sweet_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

★.HayaL MahsuLü.★
Rep gücü: 74

Sence bir sebebi varmıdır tüm bunların;

Gökyüzünü kaplayan kapkara bulutların yağmuru getirmesinin,dayanılmaz olan sevgime bazen karşı koyamamamın..
Yanımda olamamanın,herşeye rağmen bazen kabulllenemememin..

Sensizliğimi başkalarının yanında bir başkasıyla gidermenin ;

Bence vardır sevgili,tanrı bile gerketiğinde yağmurları gönderdiğine göre,sevginin sevgime karşı cıkmasını da anlıyorum sanırım artık...

Anlıyorum galiba bazıları çok sevsede bazılarının onların toprağına yalnızca yağmur olabileceklerini,herşeyi yerle bir edip,çekip başka toprakları yıkmaya gideceklerini anlıyorum galiba ..

Sadece seni izlemekle yetinmem gerektiğini,zalimce süzülen damlalarının altında sana baş kaldıramamamın imkansızlığını,seni çok özlediğimde avucuma yağabildiğin kadar,süzülen parmaklarım arasında tutamadıgım gibi seni özlemeyi öğrenmem gerektigini ..

Soğuk bir akıntının altında titreyen ellerime aldırmadan sana; "üzgünüm seni böyle delice, böyle imkansızca sevebildiğim için......" diye haykırabildiğim anları bile ....
İçindeki sevgisizlikten son buldugun nefretin olabilmek,yağacak olan yağmurlarının tek bir damlası haline gelebılmek,bir parçan olabilmek isterdim...

Beni buralarda unuttuğun günden beri,kendimin bile ötesindesin...

Yokluk nedemektir sence?Benim için yokluk;bir martının kanadının altını kıskanmak,dalgaların kayaları nasıl acımasızca dövdügünü görebilmek ve keske diyebilmek; keske varlığınla benide taşa cevirip günler geçtikçe yok edip eritseydin diyebilmek...

Yokluk,senin yokluğun; penceremden dışarı baktığımda yine yağacak olduğun tepemdeki bulutlara uzanabilmek,öfkeni tatmak!!

Yokluk artık senin sahip olabildigin,bende tükettigin herseyin.....

Sendeki Yokluğum olabilmek isterdim.....
sweet_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla