Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2006, 01:05   #1 (permalink)
SweetWitch
Kendini aşan 2de1'ci

SweetWitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 18

Wink Siyah beyaz bir film gibi biraz

Siyah beyaz bir film gibi biraz...Şarkı devam ettikçe içimdeki renkler karıştı gitti birden.İçindeki en duru rengi alıp çıkartmak istedim heyecanla...

Beyaz evet bayazı kurtarabildim sadece...Öyle saf, öyle masum, öyle çekici ki onu kirletmemek adına kendimle yarışıyorum adeta...Duygularda zamanla kirlenirmi acaba? diye düşündüm birden.Öyle ya hiçbirşey eskisi gibi kalmıyor ki...Bembeyaz bir düş gibi başlayan sevdalar zamanla griye, sonunda da siyaha boyanıyor binbir acıyla...Siyah sevda ve duyguların arasında olan tek gerçek, gözyaşı oluyor.Her damlada müthiş bir caba, büyük bir emek ve tarifi imkansız, alev alev yakan sevdanın izleri gizli...Aktıkça insanın içini ürpertiyor, kalbini acıtıyor yüreğini parçalıyor...İnsan aşık olunca, gözleri gökkuşağı gibi rengarenk, kalbi demet demet sevda yüklü ve bedeni terli bir yaz gecesi gibi sımsıcak oluyor...

Çoğu zaman saf bir papatya gibi narin, çoğu zaman da limana demirlemiş gemi gibi fırtınalı...Ama her daim çok ama çoOoOoOoOoOoOoOoOok mutlu ...

Dilerim ki herkes grisiz, siyahsız, katıksız ve duru aşkı yakalar ve sonsuza dek yaşamayı başarır...
SweetWitch Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

SweetWitch isimli kullanıcıya, bu konu için teşekkür edenler:
M'LANCOLY (23-11-2006)