21-11-2006, 19:09
|
#14 (permalink)
|
bir düş-tük kırıLdık.. Kayıt: 12.10.2006
Mesajlar: 3.515 Rep gücü: 65 | şesu: centilmen... burhan: ya yine mi karşıma çıktın sen ya? tu senin suratına ya! şesu: ya burhan abi ben bişeyi çok merak ediyorum. senin bi çiftliğin filan mı var? Burhan: annemlerin tokatta var sana ne acaba? tasası sana mı düştü? niye cevap veriyom ki ben sana... lan bilgisayarda bana tuzak mı kurdun yoksa sen? ha? internette chat yapan sen miydin yoksa? şesu: ya abi afedersin senin neren gurme? ha? allahaşkına neren gurme? kimi kandırıyosun sen? Burhan: bilgisayardaki esmer bomba sensin di mi? ahhh! iblis... iblissin sen, serseri! o halıcı kız, erotik mesajlar yazan halıcı kız da sensin di mi? ah... iblis. nası moralimi bozdun ama. şu anda iç dünyam çökmüş durumda. terbiyesiz! sanal ortamda da mı rahat yok ya bana? neden bana sanal ortamda rahat bırakmıyon? sanal sapık! terbiyesiz! gebertirim lan seni! şesu: ya benim ne kabahatim var? Burhan: gebertirim lan seni! şesu: ya ben bişey yapmadım. okudum ben... Burhan: oğlum seni parça parçalarım. karşıma çıkma demedim mi lan? bilgisayar virüsü! bilgisayar virüsü karşıma çıkma demedim mi? ha? karşıma çıkma demedim mi? öldürürüm...
ne gülmüştüm yaa |
| |