Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2006, 16:14   #1 (permalink)
DiLrUbA
Kendini aşan 2de1'ci

DiLrUbA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

../TURKEI:D/..
Rep gücü: 98

lafin i sözünü dengesini bilmeyenlerden nefret ötesi nefret ediyorum!

ARKADASLAR basliktada yasdim onun haricin de msn de sululuk yapanlardan

yasakli olmasina ragmen .. hala takisanlardan , uyari ldigi halde ,hala ayni yolunda d ewam edip laf söz dinlemeyif laf safsafatasi yapanlardan nefret ediyorummm. kardesim isin gücün yokmuuuuuuuuuuu gir her hangi bir fouma yada forumuna ugras. paylasimda bulun yada konu ac faydali konular okuuu....

ne biliyimmmm yap bi seyler ama asla benim msn de baskasini da kullanarak laf salatasi yapma kim olur sa olsun böyle leri beni acikcasi rahatsiz ediyo diyorum iyi olarak hatirlanin uzatmayin saka olsa acik net sewmdimi belirtiyom ama nafileee öyle sahis lar yüzündn bir kac kisiyide kira biliyorum kendime ve cewreme zarar weriyorummmm neden bos selerle ugrasir ki insanlarr

su an da bile kac kisi kirdim burdan onlardan özür diliyorum ya huzur var ken huzur suzluk yaratmak niye anlam weremiyorummm ben iyi taraf´ larini görmek istedikce inadina kötü hos olmayan tarafini sergiliyo nasil bir sahsiyet ve kimliktir anlayabilmis deilim bu tür insanlar baskalarina soruyorum ayip etmis diyor keske bunu kendisi de anlaya bilseeee nerde o akilll yarabbim beni ve tüm insanlari koru

DiLrUbA Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla