Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2006, 00:57   #201 (permalink)
RoSe_Lu
Kendini aşan 2de1'ci

RoSe_Lu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sessiz çığlık
Rep gücü: 26

Ynt: 2de1 ciLer buraYa geLin baKim neLer neLer koNuşmuşsunuz yaff böLe :)

Alıntı:
Law isimli üyeden alıntı

Hava güzel, ve bu güzellikten yararlanıp kendini dışarı atmış düzinelerce insan.. Bir grup genç de sahile oturmuş, muhabbet etmekteler. İçlerinde bir kızımız var ki görmeyin! Herşeyi o bilio sanKi.. Ee bir de ağır abimiz var naturel olarak. İşte diyalog:

superisi:Şu tuhaf metabolizmalara bak! (4 tekerlekli bisikletten bahsetmektedir çok bilgili superimiz )

cem:Aa evet, çok hücreli o zaten. (Der ağır abimiz cem.. superisiyLe kafa yaptığını belli etmemeye çalışarak.)

superisi:Yaa? Bunu bildiğim iyi oldu; ama gereksiz bir bilgi. Ben beynimi Shelrock Homes (Doğrusu: Sherlock Holmes ) gibi kullanıyorum janım, ihtiyacım olmayan bilgileri kapı dışına atıyorum.

cem:Kapı içinde kalanlar için gurur verici olsa gerek. Azınlığı teşkil etmekteler ne de olsa.

superisi:Azınlık, çoğunluk ya da doygunluk (Zekice kafiyeler,değil mi?) ne fark edermiş bakıyııım? Bilgi bilgidir janım.

cem:Evet de az önce bilgilerin gereksiz olabilme ihtimallerinin muhtemel olduğunu savunmamış mıydın sen?

superisi:Haa, ben mi? Aa evet ama bilgi hem gereklidir hem gereksiz; oksimon oluyor bu. (Demeye çabaladığı şey: oksimoron. )

cem:Haklısın canım.

superisi:Ama sen çook obsetiksin (Doğrusu : obsesif ) biliyormuydun? Bööyle neörosif (Demeye çalışılan; nevrotik ) falansın yane.

cem:Biliyorum canım.

================================================== ====================

yasiN düğünün birinde ilkokuldan arkadaşına rastlar.

caN:aaa sen yasiN diil misin?
yasiN:(evet benim ne var!) evet sende eeee eeee kaan mıydı.....
caN: can ya can! . değişmemişsin hiç.
yasiN:(hıı tamam tamam sümüklü can) hadi ya sende bir değişiklik var ama çözemedim
caN:saçlardandır hehe
yasiN: yok yok sümüklerini aldırmışsın galiba
caN:
Bunları bayağı iyiydi ya Gece gece koptum ya..sağol ellerine sağlık..
RoSe_Lu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla