Hava güzel, ve bu güzellikten yararlanıp kendini dışarı atmış düzinelerce insan.. Bir grup genç de sahile oturmuş, muhabbet etmekteler. İçlerinde bir kızımız var ki görmeyin! Herşeyi o bilio sanKi.. Ee bir de ağır abimiz var naturel olarak. İşte diyalog:
superisi:Şu tuhaf metabolizmalara bak! (4 tekerlekli bisikletten bahsetmektedir çok bilgili superimiz

)
cem:Aa evet, çok hücreli o zaten. (Der ağır abimiz cem.. superisiyLe kafa yaptığını belli etmemeye çalışarak.)
superisi:Yaa? Bunu bildiğim iyi oldu; ama gereksiz bir bilgi. Ben beynimi Shelrock Homes (Doğrusu: Sherlock Holmes

) gibi kullanıyorum janım, ihtiyacım olmayan bilgileri kapı dışına atıyorum.
cem:Kapı içinde kalanlar için gurur verici olsa gerek. Azınlığı teşkil etmekteler ne de olsa.
superisi:Azınlık, çoğunluk ya da doygunluk (Zekice kafiyeler,değil mi?) ne fark edermiş bakıyııım? Bilgi bilgidir janım.
cem:Evet de az önce bilgilerin gereksiz olabilme ihtimallerinin muhtemel olduğunu savunmamış mıydın sen?
superisi:Haa, ben mi? Aa evet ama bilgi hem gereklidir hem gereksiz; oksimon oluyor bu. (Demeye çabaladığı şey: oksimoron.

)
cem:Haklısın canım.
superisi:Ama sen çook obsetiksin (Doğrusu : obsesif

) biliyormuydun? Bööyle neörosif (Demeye çalışılan; nevrotik

) falansın yane.
cem:Biliyorum canım.
================================================== ====================
yasiN düğünün birinde ilkokuldan arkadaşına rastlar. caN:aaa sen yasiN diil misin?
yasiN:(evet benim ne var!) evet sende eeee eeee kaan mıydı.....
caN: can ya can! . değişmemişsin hiç.
yasiN:(hıı tamam tamam sümüklü can) hadi ya sende bir değişiklik var ama çözemedim
caN:saçlardandır hehe
yasiN: yok yok sümüklerini aldırmışsın galiba
caN: