| Ynt: Asıgım Yanında OLamasam da,Asıgım Sana Dokunamasam da!.. Sensiz nasil yasiyorum bi sor bana, her nefes alisimda cigerlerim sensizlikle doluyor. Umudum,sevdam,hayallerim sensiz bir gecede yine kapimi caliyor ama faydasi yok nekadar sevmis olsamda, birakmiyor ihanetinin soguk gölgesi pesimi. Oysa nelere gögüs germistik seninle sen cabuk pes ettin hayallerimi yetim, umutlarimi öksüz birakipta gittin.Hicmi vicdanin sizlamadi be vefasiz ben senin hayalinle yasarken sen uzagim diye mutlulugu yakinlarda aradin. Ama askim seni geri bana getirdi yinede ne fayda sen artik benim olamazsin ellerine baska eller degmedimi, gözlerine baska gözler bakmadimi? Ben senimi sevdim? Pismansin biliyorum, kendin ettin simdi bensizlikle ödüllendiriyorum seni, sen bunu coktan hak ettin. Nefes almak istemiyorum ama aliyorum iste her soluk bir yara daha aciyor yüregimde, sensizim, caresizim ama mecburum bu ayriliga. Simdi cikiyorum hayatindan sonsuza kadar, yüregim paramparca ama gitmeliyim söyledigim yalanlar bile senin iyiligin icin hic ümit kalmasin diye icinde baskasi var dedigim yalan, bunu asla bilmeyeceksin simdi benden uzaktasin, benden nefret ediyorsun biliyorum ama carem yoktu sevdigim dönemem sana. Biliyor musun ben senin en cok sesini sevdim, bugulu sesinde aski buldum, ben senin en cok hayalini sevdim yada hayalimde yarattigim sevgiliyi sen sandim. Simdi güclü degilim eskisi gibi, yüregim kan agliyor severek ayrilmak ne zormus yeni anladim. Gülüslerini unutamam sevdigim bana bakan gözlerindeki pirilti kayboldumu simdi? Ödedinmi ihanetinin bedelini? Sen beni ben hayallerimi kaybettim ikimizde malubuz bu sevdadan, yollarimiz ayrildi ama kalbim hala seninle sen bilmesende
Seviyorum seni yinede.... |