Alıntı: girye_bar isimli üyeden alıntı
alacakaranlık ne dediğinin farkında mısın saçmalamışın resmen.Atatürk'ü iki döneme ayıracak mışız.Atatürk tamamıyla bir bütündür.içkisini her zaman içiyordu.harp okulu yıllarından gelen bir alışkanlığı.camilerde hutbe vermesiyle dindarlığının bağdaştırılması zor bir konu.o günün şartklarında halkın bütünleşmesi için bir yerde onlara anlatılması gerekiyordu konuların olayların ve o gün için en güze yer camilerdi. | öncelikle sizi terbiyeye davet ediyorum söyleminiz çok çirkin.tartışma uslubu taşımıyorsanız hiç konuşmayalım. Atatürkü ben iki döneme ayırıyorum siz ayırmayabilirsiniz.orda bence diye bir kelime var. camilerde hutbe vermesi nasıl dindarlıgıyla bagdaşamaz.o zaman Atatürk halka karşı oyun oynadı ikizyülülük yaptı anlamı çıkar burdan. bir de hadi ya o gün için camiydi bugün için nereler...halka meydanlarda mitinglerde yada başka yerlerden de ulaşılıyordu. böyle şey mi olur.bende Atatürkcüyüm bu konuda tartışacak degilim.Atatürkün kendi yaşamına biz karışamayız,ister kadına ilgi duyar ister içki içer ister namaz kılar ister dua eder.ama onun özel yaşamını alıpta bunun arkasından politika yapmanın asıl ikiyüzlülük asıl halkımıza oynanan ne büyük oyun oldugu kanaatinde oldugumu anlatmak istemiştim.farklı yorum ve düşüncelerinizi belirttigiz için teşekkürler.
Konu Alacakaranlık tarafından (14-09-2008 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
Sebep: kelime hatası
|