| Ya piraye inanılmaz güzel bi kitap herkese tavsiye ediyorum kitabı elinize aldığınızda tek solukta okuyorsunuz gerçekten kitabın başların özgür ruhlu hiçbir engel tanımayan şiir düşkünü pirayenin başına sayfalar ilerledikçe neler geliyor neler ve itiraf etmeliyimki kitabın sonunda çok ağladım yani keşke daha başka bitseydi. Piraye hiç haketmediği şeyler yaşadı gerçekten keşke haşimden intikamını daha başka şekilde alsaydı yani böyle acı bir sonla bitmemeliydi bana kalırsa
--- Öncelikle haşim ağa çok büyük bi hata yaptı ailesi için kendi hayatını mahvetti. Pirayenin üstüne kuma getirdi Neolursa olsun pirayeye bunu yapmamalıydı gerekirse ailesini karşısına almalıdı ama sırf erkek çocuk doğursun diye başka biriyle evlenmemeliydi.Hemde pirayenin en zor zamanında hasta babasının başında beklerken... Evlendide noldu kayınvalidenin erkek çocuk doğursun diye getirdiği kadın kız doğurdu üstelikte sakat yazık ya o bebeğe acıdım yani eee ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste pirayeyi tebrik ediyorum yani ben olsam dayanamazdım piraye gerçekten çok güçlü biri istanbulda kızıyla yepyeni bir hayata başladı kendini işine verdi ve yaralarını sarmaya çalıştı hastalığıda geçti ve çocuk doğuramıyo kız kısırı diye üstüne kuma getirdikleri piraye hamile kaldı üstekte erkek çocuğa pirayenin yerinde ben olsam haşim geldiğinde daha farklı tepki verirdim özellklede kayınvalideye karşı ya ne biliyim sonu daha güzel bitebilirdi
TEŞEKKÜRLER CaNAN TaN |