Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Yaşar Nuri Öztürk - Kuran'da İslam
Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink) Alt 09-08-2008, 19:28
FeYeZaN
KüRRe-i Arz

FeYeZaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tevekkeltü Alallah..!

Rep gücü: 19
Rep derecesi: FeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Alıntı:
ism@ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
NOT: SAKIN BANA HADİSLERDEN İLMİHALLERDEN DELİL GETİRMEYİN ÇÜNKÜ BENİM ALLAHIM KURANIN SAHİBİDİR O İŞMİHALLERİ YAZANLAR DEĞİL ..... o hadis diye uydurduklarınıza kendiniz inanırsınız artık
kardeşim senin nasıl namaz kıldığını çok ama çok merak ediyorum pekala namaz kılarken kime uyuyorsun... oruç tutarken.. ibadetlerini yerine getirirken.. bu bilgileri nereden elde ediyorsun? o uydurukçu dediğin kitaplar ve alimelrden değil mi.. yoksa başka bi kaynak daha mı var bizim bilmediğimiz..?

eğer öyle diyorsan namazın erkanınada leke sürüyorsun çünkü bu rivayetlerde hadis ayağı ile geliyor.. sen cümle sahabileri yalancılıkla mı töhmet altında bırakıyorsun...
?
FeYeZaN Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla