Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Kuran'ın İslam'ı Muhammed a.s 'ın Dini
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 08-08-2008, 21:56
ism@
Sevimli 2de1'ci

ism@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 0
Rep derecesi: ism@ Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Kuran'ın İslam'ı Muhammed a.s 'ın Dini

Ey iman edenler !!!
Allah Dinini tamamlamış ve eksizsiz olarak bize Her şeyi ayrıntıyla açıklayan bir kitap vermiştir Alemlerin Rabbine Hamdolsun...

1-Dini Eksik sanan Bazı beyinsizler Sanki Allah'ı Unutmuş gibi Allahın Açıklama getirmediği konuları açıklayarak Allahın apaçık anlaşılır tam ve KOLAY dinini zorluklar çelişkiler içinde bırakıp Teferruata boğmuşlardır ve ne qariptir ki bu dinide kolay diye Yüzsüzce övmüşlerdir ve kitleleri islamdan soğutup kaçırmışlardır.

2-Dini Kurtarayım Daha çok sevilsin islam dini diye çabalayanlarsa bomboş bir çaba içindelerdir Bu zihniyet yine Durmadan sevap fiilleri üretmekte ve Akıllarınca dini Sevdirip Kurtaracaklarını zannetmişler Oysa bu ÇOK AKILLI olan zat-ı muhteremlerin zaten Allahın dinini Kurtarmış oduğundan Haberleri Yoktur.

3-Allah Kuranın Her Yerinde Bangır bangır Kuranın
a-TEK GÜVENİLİR KAYNAK
b-TAM
c-EKSİKSİZ
d-AYRINTILI BİR ŞEKİLDE AÇIKLANMIŞ vesaire vesaire ......

Tanımlarken Kuranda olmayan şeyleri Kim oluyor ki bu adamlar Pardon ŞEYHLERİMİZ EFENDİLERİMİZ BÜYÜKLERİMİZ Haram Helal Üretiyorlar
Bu zihniyet Bizler (kuran müslümanları) Kurandan En büyük delilden Delil isteyincede Bize hemen cephe alıyorlar ve Haklı olarak hiç bir delil gösteremiyorlar.

Zaten bu zihniyetin Kendileri EFENDİLERİ BÜYÜKLERİ ŞEYHLERİ İMAMLARI ve onların önceki otoriteleri bir delildir Çoklukları ile tarihi süreci ise dillere destan karşı konulmaz delillerindendir

Bu Zihniyete Göre Dinde verilen Fetvaları Sorgulayan ortada Doğru varsa bile daha doğrusunu bulma çabasını gösterenler Kafir ve dinsizdirler.onlara göre Kurandan Delil isteyenler zaten Sapıtmıştır Onlar için pislik dolu tükrükleri ile o mikroplu üfürükleri ile dua etmekten başka bir şey yoktur sözde bizler için Hidayet beklerler bu zat-ı efendiler

Ahh canım Efendim benim Allah senden Razı olsun Sen olmasaydın Allah belki beni affetmezdi zaten senin gibi zatı bir muhterem varken benim ne Haddime Yaratıcımdan yardım istemek ona bağlılıkla dua edip kulluğumu göstermek sen varsın ya TORPİLLİSİN sen bi üfürüğünle nurlar saçarsın bi Tükrüğünle Melekler indirirsin Bi sözünle cümle cinler toplanır hürmet ederler sana

Kuranda da belirtildiği gibi Müşrikler kafirlerde kendilerinin doğru yolda olduklarını iddia ederler ve Sapkın yolda olduklarını kattiyen kabul etmezler.

Zaten Mezhep bağlıları Zihniyet Yani müslüman Ama KATIKSIZ müslüman olmayan HANEFİ, ŞAFİİ, Şİİ etiketli müslümanlar Kendilerini üstün ilan etmiş ve Kendilerinin dışındakileride Din dışı ilan Edip AFOROZLAMIŞLARDIR .(Kendi dışındakilerden kasıt kim olursa olsun ister Allaha inansın peygamberlerine iman etsin Kurana diğer kitaplara inansa ve Kurana uysa dahi bunlar sapıklardır o zatlara göre ve kattiyen cennete giremezler)

YETER ARTIK ALLAHIN KİTABI ARAMIZDA NEDEN ONUNLA HÜKMETMİYORUZDA ALLAHIN KURANDA ALLAHIN SÖZÜYLE HÜKMETMEYENLER SAPIKLARIN TAA KENDİLERİDİR GURUBUNA DAHİL OLUYORUZ !!!!

Bizim Ne PEYGAMBERE nede İslama Karşı Düşmanlığımız var
Asıl düşman olanlar Peygambere iftira dolu olan sözlerle Dinimizde olmayanları dinimize ekleyenler ve Nesih mensuh Şeytan oyunuyla Ayetleri Silenlerdir

*UNUTMAYIN Kİ TEK GÜVENİLİR SÖZ ALLAHINDIR

*UNUTMAYIN Kİ PEYGAMBERDE KURANA UYARDI VE KURANLA UYARIRDI

*UNUTMAYIN Kİ ALLAHIN KORUYACAĞINA GARANTİ VERDİĞİ TEK KİTAP KURANDIR NE HADİS KİTAPLARI NEDE İLMİHALLER

*UNUTMAYIN Kİ PEYGAMBERİN KİTABINA UYMAK ONUN ANAYASASINA ONA = ALLAHA UYMAKTIR

*SON KEZ UNUTMAYIN Kİ ALLAHIN DİNİ OYUNCAK DEĞİLDİR Kİ NESİH MENSUH OLSUN !!!

Bu Şeytan oyununu oynayanların amaçlarını çok iyi biliyorum ama ONLARIN PEŞİNE TAKILAN SÜRÜLERİ Hala anlayamıyorum !!!

Konu ism@ tarafından (08-08-2008 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir..
ism@ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla