22-07-2008, 17:54
|
#499 (permalink)
|
!!..//<< || AzzeeLL|| >> //...!! Kayıt: 07.05.2007
Mesajlar: 6.305 Rep gücü: 45 | NightBlue=hadi bugün sen yemek yap Kıy[m]etLim= ya sen yapsana ya, bana yaptırmaya çalışıosun NightBlue=şimdi farz et kaynanan yemeğe geldi ne yaparsın? Kıy[m]etLim- ya nerden çıktııı, daha aday adayı yok NightBlue= farz et dedim Kıy[m]etLim- çorba, yesıl fasulye, pilav köfte patates kızartması +NightBlue -bunlar da olmaz ya, o da sizi hafta içi 2 kere yemeğe alsa, sıra sana geldi diyelim, e ne yaparsın? Kıy[m]etLim- ehuheu gelmesin ya =)) +NightBlue=ne olcak senin bu halin.... Kıy[m]etLim -aşçı koca mı alsak? o pişirir =) hem belki kaynanam iyi çıkar muhendıs gelinim diye bişe yaptırmaz? yetimhaneden alayım...benim yemeklere kurban olur ölesi...annesının yemegını ozleyemez:P +NightBlue- hıııııı Kıy[m]etLim- tamam buldum ya içguveysi alırız...sen yemekleri yaparsın babam da temızliği......=P NightBlue- tamam yeter ben yaparım bugün yemeği..... Kıy[m]etLim- şu karşı ki binayı satın alırım......girişte anneannem yaşar, 2.katta babamla sen, biz de son kata gideriz... NightBlue- o niye? Kıy[m]etLim-raatsız etmeyin diye =P |
| |