Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 15:08   #1401 (permalink)
HüzünBaz
Banned

HüzünBaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 0

günLükkkkk

Çok mutLuyum hemde o kadar çok ki nazar değmesinden yeniden herşeyin berbat oLmasından o kadar korkuyorum ki aLLahım nazarlardan sakLasın askımLa beni
Dün tüm gün onunLa beraberdim gezdik doLastık beraber baLık yemeye biLe gittik eLLerrimLe besLedim bitanemi oyy oyyy nasıLda güzeL türkü söyLedi gözümün içine baka baka Bende ona hizmet ettim bir dediğini iki etmedim

MustafayLa tanısmıs oLdum yaLan değL yasadıkLarımız artık iLiskimizi toparLamaya basLadık ve bu beni inanıLmaz mutlu ediyor sonunda o kızLada araLarındaki herseyi bitirdiLer sadece bana ait bitanem

aksam geç geLdim eve ama genede içim huzur doLuydu haLada öyLe düsünüyorumda aLLahım benim doğru yoLda gitmem için çıkardı muratımı karsıma o varken ben huzurLu ve mutLuyum

dün bütün gün öpücükLere boğdum sevgiLimi hatta bir ara abarttım sanırım mustafanın frene basmasıyLa beraber düstüm koLtuktan asağıya

onunLa oLmanın her anı her saniyesi çok ama çok güzeL

güL kokusLum benim çok özLedim çooook

aLLahım sen bizi nazarlardan koru bizi birbirimize nasip et o bende ben onda nefes aLaLı biz çok mutLuyuz hemde çokkk

bak günLük buda dünden bize eLimize kaLan ve baktıkça hatırlayacağımız çok güzeL bir resmimiz her ne kadar biraz soLuk gibi çıksada askımLa ben bunu kapatmısız

HüzünBaz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla