Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 21:24   #16 (permalink)
cansin34
Hırslı 2de1'ci

cansin34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 9

Alıntı:
Slim_Shady isimli üyeden alıntı Mesajı göster
O kadar kin ve nefret besliyorum ki yunanlılara bi savaş çıksa ilk önce ben giderim oraya işi gücü herşeyi bırakır arkama bakmadan giderim avuç içi kadar yersin 1 milyon nüfusun var hala kafa tutuyosun ulan bi savaş çıksa en az 50 milyon kişi tependeyiz hala kaşınıyosun kul köpekleri rum kesimiyle, fransızlarıda, ermenistanıda alsınlar topunuz birleşse haritadan sileriz ama hala anlatamıyoruz..

Ege sularında hala bir tacizdir gidiyor, Türk kara sularını hergün onlarca kez ihlal edersin üstüne Türk balıkçı teknelerine düzenli olarak sürekli ateş açarsın, Türk hücum botlarına kendi sularımızda ikazda bulunur uyarı ateşi açarsın, Türk hava sahasını ihlal eder, uyarı için gelen F-16 F-15 ve diğer tip uçakları taciz edersin, kendi hava sahamızı denetleyen kontrol eden savaş uçaklarımızı taciz eder, uyarırsın kendi sınırından 8 deniz mili içeri ihlal yapar girersin e be sen Allah'tan belanı mı istersin Avrupa yanında seni destekliyor diye ne bu havaların 70 milyon tek yürek olur tepelerimiz ne Avrupa kalır ne yunanistan hala haberleri yok... Bi zamanlar Kardak kayalıklarının krizi olmuştu ah keşke o zaman bi savaş olsaydıda iti köpeği yok etseydik temizleseydik...

Birde İsmet İnönü şu 12 adayı vermeseydi yunanlılara çok daha güzel olacaktı kendi kıyılarımıza 12 km ( yada deniz mili ) uzakta olan adaya vize almaya çalışıyoruz. ( ki bu adalara yunanistandan gitmek yunanistandan fransaya gitmekten daha zor ve uzun sürüyor..! )

Biliyorsunuz en son Atatürk'e ait bazı eşyaların yok edilmesi, bazı önemli eserlerin yağmalanması olayıyla ufak çaplı bir gerginlik olmuştu en ufak bi sebepte bi savaşsak ne güzel olurdu...

He bunlarla savaşın maddi bir kaybı olacak onunda bi şekilde altından kalkmasını becerebilirdik ama olmalı böyle bir savaş, adamlar pek çok dünya ülkesi gibi bölücü örgüt pekakaya maddi , lojistik ve birçok şekilde destek sağlıyor neyse zamanla görücez hesaplarını..

Ya vallah hepsini okudum güzel yazmışsın Ben barış taraftarıyım ama sizin gibi düşünenlere nefret sebebini açıklayanlara saygım sonsuz ve yanlış ta demiyorum çok doğru yazmışsın kaşınıyorlar gerçekten ama 12 adayı biz italyanlara bırakmak zorunda kalmıştık yunanistana vermemek için ve italyanlar da yunanlara kaptırmıştı .. Neyse Türk'ün Gücü tartışılmaz biz onlara zaten başka yönlerimizle de hadlerini bildiriyoruz... Euro 2008 dolayısıyla yunanlar bizi anlata anlata bitiremiyorlar... Beklesinler bakalım
Teşekkürler düşüncelerini paylaştığın için.
cansin34 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla