| yok'sun.. yok'um.. yok'uz... avuçlarımda uçurum kokusu,, kendimden dü$üyorum.. bir masala uzanıyor sevmelerim a$ktan çaldıklarım dikiliyor kar$ıma kaçak $ehirlerin adressiz yüreği oluyorum... hadi gir cümlelerime.. ayaklandır tüm kelimelerimi.. seni ta$ıyan kambur harflerin alnından vur.. gecenin tüm karanlığını devir üzerime.. $ah damarlarımın sıcaklığını kes buz tutsun bedenim... gözlerinin kaldırımlarından dü$ür beni yağmala yüreğimdeki tüm sevmeleri kalp atı$larıma ihanetini dü$ür dudak titreyi$lerime aldanı$larımın kelimelerini sığdır... bana $iirler yazdıran kadın.. hadi alkı$la kendini..!! yalan karı$tı gerçeğe aldanı$larıma sığdır yarım kalmı$ tüm yalanlarını.. gözlerime göm aldatı$ları.. hadi adını sen koy sol yanımdan aldığım darbenin... uğruna ölmeyi göze aldığım uçurum çiçeği.. $imdi senden dü$üyorum.. içimi acıtan ayazlardan bile keskinsin. boğuluyor $arkımız yutkunu$larımda.. dilim dikenli bir tel tüm duvarlarımın çığlıkları devriliyor üzerime.. söyle bana hangi acıya ba$kaldırmam gerek..?? elimde yarım kalmı$ bir $iir.. senli zamana asıyorum yüreğimi çığlıklarımdan vuruluyor benliğim hadi tüm yalanlarınla alkı$la beni.. boğ yalanlarınla tüm masumiyetimi... sen kötürüm bir zamanın ya$ananları ; kirli bir dünyanın çıkarısın artık... oysa benim sana olan sevdam... bir cami avlusunda bırakılmı$ çocuk gözlerindeki masumiyetti.. yükselen ezan sesi kadar berraktı sana.. en masum hâllerimin gölgesinde ya$ıyordum seni.. kimseye anlatmadan.. aldatmadan..!! ve $imdi çocuk kalbim yarasa sürüsü tarafından katlediliyor.. geceyi kanatıyor bakı$larım.. pimini çektiğin yüreğim kan kaybında.. tüm siyahlar artık benim. rengi yok ya$anmı$lıkların... hakettim..!! sevdim... haykırı$lar yetmese de kırılı$larıma,, sorgusunu bitiremeden sen dü$üncelerinin alnından vuruyorum... yok' sun.. yok! um.. yok' uz.. bitti..!! alıntı.. |